2777
2789
ب قول دوستان هرکاری رو نکن چون اینجوری ممکنه پای چیزای خوبی ب زندگیت باز نشه...پیش روحانیا برو کسی ک ...

تهران فردا میرم حرم شاه عبدالعظیم

خدایا شکرت که جوابمو دادی ایشالا همه به خواسته هاشون برسن 

اها من اونجاها رو خبرندارم خودم شهرستانم...ولی خب ب نظرمنم پناه ببر ب قرآن و خدا دیگه چیزی بالاترازاین نیست ک...بعدهم اینکه دعاهی قرآنی زیادی برای حاملگی هست....مث نادعلی کبیرودعاهای دیگه ک توکتاب های ادعیه میتونی دنبالش برگردی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطورم....پریودیام نامرتبه و اینکه زیر دلم درد میگیره ی باردرحدی بود ک ازهوش رفتم....ولی خب اینا مربوط ب علم پزشکیه....اصلا اینارو ب خودت تلقین نکن...

عروسمونم هیچ مشکلی نداره...هزارجور دکترو آزمایشای رنگی داده حتی شوهرشم همینجور....پیش این دعا نویسام رفتیم فایده نداشت...میگفتن ادرارشونو بریزن پای گل...اگه گله رشد کرد ینی باردار میشه اگه رشد نکرد ک نه...همه کاری کرده ازهرروشی ولی نشده ک نشده...همه جی دست خداس...گاهی دوسه سال ی اقدام طول میکشه....دکتر رفتی؟شاید تنبلی تخمدان داری

منم همینطورم....پریودیام نامرتبه و اینکه زیر دلم درد میگیره ی باردرحدی بود ک ازهوش رفتم....ولی خب ای ...

رفتم مشگلی ندارم حتی دارو امپولم مصرف کردم دکتر خودش امید وار بود ولی نشد دیگه امروزم روز پریودم راستش یه لخته های بزرگی ازم رفت خیلی خونریزی داشتم احساس میکنم چیزی بوده سقط شده مخصوصا پریودم یکم عقب افتاد خیلی وقت بود منظم شده بودم

رفتم مشگلی ندارم حتی دارو امپولم مصرف کردم دکتر خودش امید وار بود ولی نشد دیگه امروزم روز پریودم راس ...

عزیزم...انشاالله ک ب زودی زود درست بشه...ولی خب اصلا ب تین چیزا فکر نکن...و اینکه بااصرار چیزی رو ازخدا نخواه...ولی خب پیش ی روحانی معتبر برو چله رو ک میگن انجام‌بده....اکه هم کسی بچه اش بدنیا اومده آب چله اشو ینی بچه رو ک چهل روزگیش میبرن حمام‌آب اونو بریز رو سرت...

امروز رفتم یکی دوتاشون که دعوام کردن این حرفا چیه ما نمیتونیم کمک کنیم یکی ام گفت اگه آدم بلد این کارو پیدا کردی ازش دعا بگیر یکی ام گفت چله زیارت عاشورای حق شناس رو بگیر فعلا دارم سرچ میکنم اونو پیدا کنم یکم سخته انگار سر در نمیارم

امروز رفتم یکی دوتاشون که دعوام کردن این حرفا چیه ما نمیتونیم کمک کنیم یکی ام گفت اگه آدم بلد این کا ...

ب همون آقا امید ک توی تاپیک بود پیام بده بگو یادت بده...وبگو چ مشکلی داری اسم کاربریش امید۰۴ بود

امروز رفتم یکی دوتاشون که دعوام کردن این حرفا چیه ما نمیتونیم کمک کنیم یکی ام گفت اگه آدم بلد این کا ...

ما تو شهرمون اونجوری ک من میشناسم دوسه تا معروف ان ک باخداو قرآن کار میکنن‌...ینی همه ی شهر میشناسن و روحانین و حاج آقان....کسایی هم هستن ک اصلا اینجور نیستن...ینی حاج آقانیستن ولی توکاردعانویسی هستن...والا تهرانو خبر ندارم...چون فامیلای خودمونم ازتهران برای اینکارا میان اینجا....