2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید....الان میگم....

دیشب  باشوهرم سر یه چیز بیخود بحثمون شد تاکشید ب کتک کاری‌‌...منم نمیتونم برم خونه بابام...زنگ زدم مامانش اومدن دنبالن اومدم خونه مامانش...حالا مامانش اینامیگن همین جاباش تا دیگه اینکارارو نکنه....

تقصیر هردومون بود بحث ولی خب ب نظرم کتک زدنه معنی نداشت ک...مامانشم گفت اون بحثاتون ب خودتون مربوطه ولی حق نداشته دست روت بلند کنه...و گفت همینجا بمون...داداششم میگه نرو همین جا باش

🎀مردها را عصبانی نکنید🎀

وقتی مردها عصبانی میشوند قابلیت انقباض عضلاتشان به مراتب بالا میرود و توانایی کتک زدن انها بیشتر میشود...مردها در عصبانیت فقط دوست دارند از موضوع فرار کنند.انها به حل مسئله فکر نمیکنند تلاش نکنیم تا متقاعدشان کنیم...مردها در عصبانیت شخصیتی بد بین ..بددهن..نا مهربان دارند..فقط یک راه دارد سکوت کنید وقتی سکوت کنید زودتر ارام میشوند وقتی ارام شدند راحتتر متقاعد میشوند... 

🎀زنها را عصبانی نکنید🎀

زنها وقتی عصبانی میشوند قدرت جسمیشان از بین میرود اما به همان ترتیب قدرت زبانی بالایی دارند ..یک زن در عصبانیت تمام بدی هایی که در طول عمرش به او کردید را در پنج دقیقه طوری حلوی چشمانتان میاورد که باور نمیکنید...غرزدن از ویژگی های بارز همه زنان است..یک زن را وقتی عصبانی کردید عواقبش را تا یک هفته وگاهی تا یک ماه باید بپذیرید.زنها ماجرای عصبانیتشان را در تمام این مدت با خود حمل میکنند. 💙🔹💙🔹💙🔹💙🔹💙🔹

که گفتی نمیذارن حامله بشی واقعا؟! چکار باید کرد؟ من قبل عقد همیشه بدنم کبود میشد از عقد دیگه نشدن الان یه ساله تو اقدامم و مشگل خاصی ندارم راهکارش چیه

خدایا شکرت که جوابمو دادی ایشالا همه به خواسته هاشون برسن 
که گفتی نمیذارن حامله بشی واقعا؟! چکار باید کرد؟ من قبل عقد همیشه بدنم کبود میشد از عقد دیگه نشدن ال ...

بهم گفت ک باید چله بشینی ودعابگیری ک اینارو ازت دور کنن ک من هیجکدوم اینکارارو نکردم.ولی درحال اقدام هم نیستم 

که گفتی نمیذارن حامله بشی واقعا؟! چکار باید کرد؟ من قبل عقد همیشه بدنم کبود میشد از عقد دیگه نشدن ال ...

ی دوستام هم خواهرش یا ی همچین شخصی حرف زده بود بعد دوستم میگفت چرته....ب منم ک گفت...من پیش هودم گفتم کبودی ی چیز عادیه یا ب جایی میخوره یااینکه مویرگ ها ک پاره میشن کبودی بدون درد ایجاد میشه...

مرسی ولی من تو گوگل سرچ کردم علایمشو دیدم احساس میکنم درست باشه من از ده سالگی کبودی دیدم رو بدنم تا قبل عقد خیلی علایم دیگه مثلا بعضی شبا از خواب میپرم و زیر دلم وحشتناک درد میگرفت از دردش بیدار میشدم یا اینکه من خودم شعر دیگه زندگی میکنم خانوادم شهر دیگه بعضی وقتا ازشوهرم دورم مدت طولانی. و بعد عقد کلا پریودای من نامرتب شد و بهم خرد . حالا چله نشینی چیه؟ یجا خوندم یه خانومی یه آیه ای از قران رو بسته بود کمرش یه ماه و حامله شد بنظرت گناه نداره این کار؟

خدایا شکرت که جوابمو دادی ایشالا همه به خواسته هاشون برسن 
مرسی ولی من تو گوگل سرچ کردم علایمشو دیدم احساس میکنم درست باشه من از ده سالگی کبودی دیدم رو بدنم تا ...

ب قول دوستان هرکاری رو نکن چون اینجوری ممکنه پای چیزای خوبی ب زندگیت باز نشه...پیش روحانیا برو کسی ک اهل خدان...کدوم شهر هستی؟