2777
2789
عنوان

زندگی در کره جنوبی

5032 بازدید | 26 پست
. برای شوهرم 1 موقعیت کاری توی کره پیش اومده . اونجا شرایط زندگی چطوره. با درامد ماهیانه چقدر میشه راحت زندگی کرد؟ در مورد ادامه تحصیل چی هزینه هاش بالاس.
همسر من زیاد رفت و آمدد می کنه کره بخاطر کارش
اگه حقوق همسرت خوبه میتونی از پس خرج و مخارج بر بیای
چون واقعا همه چی اونجا خیلی گرونه
ولی خیلی قشنگه و قانون مدار
اگر کسی را نداشتی که به او فکر کنی به اسمان بیندیش زیرا درآن کسی هست که به تو می اندیشد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستانه جان شما بچه داری یا نه؟اگه داری و مدرسه میره و قصد مدرسه خارجی داری حدود هفت هشت هزار دلار باید درامد داشته باشید
سرانگشتی بهت بگم خونه متوسط جای خوب که خارجیها باشن و بتونی خرید بری و ...دوخوابه حدود هزار و پنصد دلار (ما چها خوابه گرفتیم دوهزار و پنصد)مدرسه بچه ماهی تقریبا دو هزار دلار ( سالیانه یا تو سه قسمت میشه پرداخت) هزینه خونه ماهیانه بین دو تا چهار هزار دلاره که به تعدادتون بستگی داره بنزین گرونه من که بیرون شهر هم نمیرم معمولا ماهی سه بار بنزین میزنم هر بار صدو بیست دلار تلفن و اب و برق و گاز هم باز به تعداد بسته ست ولی همش از هزار دلار کمتر نمیشه
حالا به انها هزینه رفت و امد سالیانه به ایران رو هم اضافه کن و خریدهای لباس و سوغاتی و ...که باید پس انداز بشه
بهت قیمت دلار دادم چون واحد پول اینها هر هزار وون یه دلار میشه البته تقریبی ولی نزدیکه بهش بازم اطلاعات خاصی میخوای بگو عزیزم
بله درمورد زندگی تو اونجا

سلام عزیزم من دیگه کره نیستم همونجوری که دوستمون گفتن الان دیگه خیلی اطلاعات ندارم در کل زندگی ده ساله ما توی کره خوب گذشت ما خاطرات خوبی داریم ادمهای بدی نیستن همه جا تمیز و مرتبه سیستم حمل و نقل عالیه اما گرونه و مشکل دیگه هم شلوغی خیلی زیاده 

کلا امکانات عالی ولی خیلی وقتا همین امکانات رو نمیشه استفاده کرد یا سخت میشه از شدت شلوغی! خودشون عادت کردن مهم نیست براشون خیلی ولی برا ما واقعا یه جاهایی سخت بود