2777
2789

من دخترم به سختی میخوابه ۴۰  روزشه

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
تو گهواره

چجوری عادتش دادی دخترم منو دیوانه کرده

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم بسختی میخوابه از اول شش ماهشه با پستونک و رو پا میخوابه

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
من از اول به دخترم عادت ندادم نه تو گهواره نه تو پا!گذاشتم به حال خودش بخوابه.الانم که ۱۷ ماهشه شیرش ...

اوف چه خوب

دخترمنم تا وقتی شیرمو میخورد فقط با اون میگرفت میخوابید 

یا اگه کسی بغلش میکرد

گاهی هم تو کریر تکونش میدادم میخوابید

اما رو پا اصلا

از الان تو فکر این یکی هستم چیکارش کنم که فقط رو سینه نخوابه

روی پاهم کلا مخالفم

اوف چه خوب

عزیزم بستگی داره خودت چی عادت بدی به بچت من از بس این درد سرارو دور برم دیدم دیگه به دخترم عادت ندادم...یه چند وقت سختی بکش ولی اینکارو نکن....خواهر شوهرم از بس گذاشت تو گهواره شبا تا گهوارش تکون‌نمیخورد بیدار میشد یعنی یه دردسر بزرگ تا زبون باز کنه هم میخوابید چون عادت کرده بود...وای فاجعست

عزیزم بستگی داره خودت چی عادت بدی به بچت من از بس این درد سرارو دور برم دیدم دیگه به دخترم عادت نداد ...

من اوایل زیر سینه الان یکی دوروزه رو پا 

اصلا رو زمین اروم نمیگیره بغلی شده فک کنم

چجوری عادتش دادی دخترم منو دیوانه کرده

منم تا ۴۰ روز اول رو پا و بغل بود طوری که کمرم خم شده بود دیگه از روز ۴۵ گذاشتم تو گهواره و هر چی گریه کرد برش نداشتم تکونش دادم و براش سشوار روشن کردم حدودا دو سه روز طول کشید دیگه خپب شد البته چند روزم ور رفتم قبل گهواره ای کردن و عادتش دادم به پستونک سه روز طول کشید تا پستونک گرفت از این ارتودنسی ها و بعد تو گهپاره تا گریه میکرد پستونک میدادم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

اصلا عالیه تا چشماش باز میشه یکم تکون میدم خوابش میبره. گهواره مارک میلاد خریدم قبل گرونی ۱۸۰ که تاشو هم هست و پشه بندم داره راحت با خودم همه جا میبرم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید