2777
2789
عنوان

چالش دلبری🤮🤮🤮+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9748 بازدید | 139 پست

من ک بچم شده هووم😂😂😂میگم سرما خوردم میگ بچه طوریش نمیشه ؟میگم دارم میرم میگ مواظب بچه باش میگم مردم میگ بمیر بچه باشه😒😒😒دق کردم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک بچم شده هووم😂😂😂میگم سرما خوردم میگ بچه طوریش نمیشه ؟میگم دارم میرم میگ مواظب بچه باش میگم مر ...

خخخخخ من شوهرم طر بچه دوم اینجوریه خیلی دویت دارم اخه اولی را که بیچاره همش حسودی میگرد میگفت تو چرا خیلی مواظبشی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
آقایون الان اونقدر درگیر مسائل  اقتصادی و خرج و مخارج شدن که همه احساس رو ازشون گرفته ... متاس ...

چ حرفیه!!!!!همیشه مشکلات اقتصادی بوده یا ی کم بیشتر یا ی کم کمتر این حرفا فقط این اجازه رو میده ک زندگی یخ بشه،من هیچوقت اجازه نمیدم مشکلات اقتصادی وارد حریم دونفرمون بشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من ک بچم شده هووم😂😂😂میگم سرما خوردم میگ بچه طوریش نمیشه ؟میگم دارم میرم میگ مواظب بچه باش میگم مر ...

وای خیلی سخته نه؟؟

من شوهرم خیییلی مواظبه که من حس حسادتی نسبت به بچه نکنم

یه دونه قربون صدقه پسرمون میره دو تا قربون مامانش

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر