2777
2789
شما می دونستین که همسرتون مشکل بچه دار شدن دارن؟ و با علم بع این باهاشون ازدواج کردین؟

تقریبا ولی خودم زده بودم به اون راه یعنی مستقیم نگفته بودن گفته بودن اون مشکل داشته

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

مشکل اسپرموشون چیه عزیزم؟ یعنی اصلا اسپرم ندارن

استنواسپرمی  تعداد اسپرم سالم هم کم داره هم تحرکش کم در کل ضعیفه اسپرمهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا ولی خودم زده بودم به اون راه یعنی مستقیم نگفته بودن گفته بودن اون مشکل داشته

ای بابا ، بهتر بود واقعیت رو بگن. در هر صورت امیدوارم نتیجه ی مثبت داشته باشه تلاشتون.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
بازم ادم باید تلاششو بکنه ساید اون موقع خواست خدا  این بود و حالا خدا بخواد من از شوهرم راضیم

این خیلی خوبه که امیدواری و قابل تحسینه ولی واقعیت اینه که تواین ممکلت بی صاحاب با این وضع اقتصادی بچه رو چطوری میخوای به آینده خوبی برسونی ! 

متاسفانه همه راههای درمانی رو باقبلی رفته ونتیجه نگرفته ماهم داریم میریم فعلا یکبار ای یو ای کردیم که همونم با شرایط این نباید میکردیم دفعه قبل چون هنوز شرایطش نمی دونست اینکارو کرد اما الان اصلا باید یکراست دنبال ای وی اف می بودیم که الان دنبال ای وی افیم تو بیماریتان صارم 

استنواسپرمی  تعداد اسپرم سالم هم کم داره هم تحرکش کم در کل ضعیفه اسپرمهاش

واسه شوهر من هم شرایطش همینه یک درصد اسپرم سالم با تحرک خیلی ضعیف ولی بازم امیدواریم که با میکرو جواب بگیریم .....منم خیلی وقتا ناامید میشم. گریه میکنم ازهمه چی و همه کس گله میکنم ولی بازم ته دلم یه کورسو امیدی هست ..تو هم امیدوار باش و تلاشتو بکن ....خدا.بهمون نی نی داد که چه بهتر اگرم نداد راضی ام به رضاش ..خدا همسرامونو سالم وسلامت نگه داره

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عاشق شده بودی !

نه ولی تحت  تاثیر احساسات  قرار گرفتم  حتی چندبار نه فاطع گفتم ولی بخاطر یکچیز که گفتم نه بگم داغون میشم میدونستم یک مدت دپرس میشم بعدش به زندگی برمیگردم ولی الان راضیم از زندگیم