2777
2789
شما همسر اول هستید یا دوم؟ الان راه های زیادی برای بچه دار شدن هست، از جمله آی. وی.اف

ازدواج دوم شوهرم هستم متاسفانه هنوز سکه میده  و خیلیبعضی وقتها دلم براش میسوزه همین طور برای خودم    و باقبلی همه راهها رو رفته ما میخوایم بریم چون درسته که شوهرم مشکل داره حالا که ازدواج کرده نمیشه ادم قدم از قدم برنداره بگه چون مشکل داره پس نمیشه ما تلاشو مونو  می کنیم و امیدمو داریم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

اینجور مردی بازم میخواد ازدواج کنه؟😶

اِوا..🙁🙁

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج دوم شوهرم هستم متاسفانه هنوز سکه میده  و خیلیبعضی وقتها دلم براش میسوزه همین طور ...

عزیزم مشکل مهریه دادن خیلی سنگینه، در جریانش هستم

همسرت بره درخواست تقلیل بزنه، فردی که به من خیلی نزدیکه بعد از گرونی سکه و با توجه به ازدواج مجدد درخواست تقلیل داد و الان حکمش از ماهی یه سکه شد هر 4 ماهی یدونه سکه

اینجور مردی بازم میخواد ازدواج کنه؟😶

مگه ازدواج فقط برای ارضای نیاز جنسی یا بچه دارشدن هست خیلی ازمردایی که مشکل جنسی دارن ازدواج میکنن مثل خیلی ازجانبازان قطع نخاع که اکثرشون مشکل جنسی دارن ازدواج کردن و بچه هم دارن

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
عزیزم مشکل مهریه دادن خیلی سنگینه، در جریانش هستم همسرت بره درخواست تقلیل بزنه، فردی که به من خیلی ...

خبهمین الان هرسه ماه یکی و بدلیل گرونی گفتن دوتومن هرسکه میتونه بده ولی ب گردنشه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خبهمین الان هرسه ماه یکی و بدلیل گرونی گفتن دوتومن هرسکه میتونه بده ولی ب گردنشه

دوباره اعسار بزنه بکنه 4 ماه یکی

البته اگه خدا بخواد و باردار بشی خیلی راحت تر اعسار مجدد رو قبول میکنن، با همون مدارک سونو و آزمایش

یعنی شما میگفتی مجرد میموند هر چند با این اوضاع داغون مجردی به صرفه تر هستش

اصلا درک همچین چیزی واسم سخته.آخه زندگی رو بدون در نظر گرفتن اینچیزا غیر ممکن میدونم

‏سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!
چطوری با مشکل جنسی بچه هم دارن؟ متوجه نمیشم

من دیدم با ای وی اف یا میکرو فکرکنم بچه دارمیشن تو تلویزیون نشون داده مثلا سی سال قطع نخاع هست بچه هاش بیست اینا بودن 

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
من دیدم با ای وی اف یا میکرو فکرکنم بچه دارمیشن تو تلویزیون نشون داده مثلا سی سال قطع نخاع هست بچه ه ...

آره راست میگی دقت نکرده بودم ولی مگه ۲۰ سال پیش هم بود آی وی اف؟ اینطوری خانمها اذیت نمیشن!

خدایا شکرت شکرت شکرت.