2777
2789
عنوان

بارداری موفق بعد از دو سقط و تشکیل شدن قلب .لطفا بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پامادور جان ۵ساله ازدواج کردم‌اما خودم‌نمیخاسته نادونی کردم.تازه ۹ماهه اقدام‌کردیم و دوبار سقط کردمو ...

نازکل کورتاژخوب نیست نبایدقبول میکردی.الانم چون کورتاژ کردی بذاردو سه ماه دیگه اقدام کن

[QUOTE=69871546]ناامید نشو عزیزم منم یه روزی حرفای شمارو میزدم بالاخره روز خوشت هم میرسه به معجزه خدا اعتماد داشته ب ...[/QU

اگه مال شمام قلب داشته و ایست میکرده احتمالا منم جواب بگیرم با اسپرینو سلکسان.چه کنم به هر دری میزنم بلکه یک روزنه امیدی به روم باز بشه.

خدایاشکرت.
نازکل کورتاژخوب نیست نبایدقبول میکردی.الانم چون کورتاژ کردی بذاردو سه ماه دیگه اقدام کن

آره چون شاغلم زود قبول کردم .اما الان پشیمونم.چون واقعا عوارض داره.خدایه نکرده دوباره اینجوری بشه دیگه کورتاژ نمیکنم

خدایاشکرت.
[QUOTE=69871546]ناامید نشو عزیزم منم یه روزی حرفای شمارو میزدم بالاخره روز خوشت هم میرسه به معجزه خد ...

اره حتما جواب میگیری زیاد شدن ادمای مثل منو شما.دلیلشو نمیدونم .قبلا ک این حرفا نبود ادما ۱۳ تا بچه میاوردن 

اره حتما جواب میگیری زیاد شدن ادمای مثل منو شما.دلیلشو نمیدونم .قبلا ک این حرفا نبود ادما ۱۳ تا بچه ...

دقیقا.منم همیشه همینو به مامانم میگم که چطوری زنایه قدیم دوجین دوجین بچه میاوردن همه ام سالم

خدایاشکرت.