2777
2789
عنوان

بارداری موفق بعد از دو سقط و تشکیل شدن قلب .لطفا بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 73 پست
محدثه جان امپولا اذیت نمیکنه سخت نیس؟خودت میزدی ؟اگه نتیجه بده از خدامه ۱۰۰۰تا امپولم‌باشه میزنم😔😔

اولش خیلی میترسیدم اما وقتی گفتن استراحت مطلق و کسی دلشو نداشت بهم بزنه خودم از گوگل فیلم طریقه تزریقش رو دیدم و خودم زدم.نه امپولاش خیلی ریزه و بعد اینقد عادی میشه انگار قرصه برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۹سالمه ۴ماه دیگه میشم ۳۰.خیلی غصه میخورم ماه به ماه باروریم نسبت به سنم سختتر میشه .خدایا خودت یه بچه به همه منتظرا بده .زندگیم‌جهنم شده.اما به روی خودم‌نمیارم.

خدایاشکرت.
۲۹سالمه ۴ماه دیگه میشم ۳۰.خیلی غصه میخورم ماه به ماه باروریم نسبت به سنم سختتر میشه .خدایا خودت یه ب ...

ناامید نشو عزیزم منم یه روزی حرفای شمارو میزدم بالاخره روز خوشت هم میرسه به معجزه خدا اعتماد داشته باش