2777
2789

سلام

فردا دخترم 18ماهه میشه و باید واکسن بزنه

ولی واکسن یکسالگی شو با 10روز تاخیر زد

یعنی باید واکسن 18ماهگیشم با10روز تاخیر بزنه؟

واینکه تجربه تونو از واکسن 18ماهگیه نی نی هاتون بگید.من خیلی استرسشو دارم چون همش شنیدم ک سخته و تادوهفته حسابی بچه ها اذیتن😳😳

پیشاپیش ممنون🌹🌹🌹

یا رب نظر تو برنگردد...

من واکسن ۶ماهگی رو با یه هفته تاخیر زدم ولی واکسن یک سالگیشو هون روزش زدم 

سعی کن همون روز بزنی 

۱۸ماهگی هم هنوز نرسیدم😓

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ربطی نداره به واکسن قبلی.اینوسروقت بزن .دخترمن که خیلی اذیت شد خیلییییی.پاهاش اندازه کوزه بادکردوراه نرفت دوروزتب شدیدکرد.روز دوم پاشوماساژدادم باکمپرس گرم بعداون راه رفت ولی تایه هفته تب داشت

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
نع باید به موقع بزنه  برای اکثر بچه ها واقعا دردناکه

الهی بمیرم برا بچم

همش امید داشتم تاخیر داشته باشع

انگار نمیشه ازش فرار کرد

یا رب نظر تو برنگردد...
نه ربطی نداره به واکسن قبلی.اینوسروقت بزن .دخترمن که خیلی اذیت شد خیلییییی.پاهاش اندازه کوزه بادکردو ...

اکثرا میگن سخته و همینجوری میشه😢😢

بچه ها تامیان یکم جون بگیرن وقت واکسنشون میرسه😢

یا رب نظر تو برنگردد...

وای من ۳۰ باید بر ا پسرم ۱۸ ماهگی بزنم 

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔

اره باید با ده روز تاخیر بزنی.من دخترم تو درد خیلی صبوره  واسه هیچکدوم از واکسناش اذیت نکرد دوستم میگفت دخترش تا یک هفته فقط جیغ میزده و اذیت میکرده.ولی ناز دختره من ک هفته پیش واکسن زد فقط ی روز پاشو میگرفت و میگف درد ...از جاشم حرکت نمیکرد تا اخر شب یواش یواش راه میرفت و گریه میکرد.از روز بعدم هی میگفت درد و بازیشو میکرد.عزیزم میخوام بگم ک بسته ب استانه تحمل بچه داره اگ بچه صبور باشه اذیت نداره اگ ن ک تا ی هفته باید گریه هاشو تحمل کنی

وای من ۳۰ باید بر ا پسرم ۱۸ ماهگی بزنم 

یکماهه خمش تو فکره فردام

دخترم حتی موقع اندازه گیری قدووزنم بدقلقی و گریه میکنه

خدارحم کنه

یا رب نظر تو برنگردد...

من پسرم ۸شهریور زد و۱۰شهریور خوب خوب شد

قبل رفتن به بهداشت بهش۲۰قطره استامینوفن دادم

ویه حوله رو گذاشتم تو فریزر

بعد ک واکسنا رو زدم رسیدم خونه حوله سرد رو برای۱۰ثانیه گذاشتم رو پاش  و خوابوندمش

فقط ۲روز نتونست راه بره و شب تاصبح هم مرتب پاشور دادم 

خداروشکر ۲روز بود سختیش

خدایا شکرت
نه سر موقع بزن  دخترم که 18ماهگیشو زد اصلا نفهمیدم خودشم اذیت نشد دختر برادرم دو هفته پیش رد ی ...

خدا کنه دختر منم اذیت نشه

خیلی شیطونه و یه لحظه ی جا بند نیست

طاقت تب کردنشو ندارم

یا رب نظر تو برنگردد...