2777
2789
عنوان

ديشب توي خواب شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4406 بازدید | 69 پست
چهار ساله قبل سرکار رفتنش صورتمو تو خواب بوس میکنه ...خیلی حس خوبیه

من سه ساله قبل سركار رفتن اينكارو ميكرد هميشههه حتي توي قهر

بعد زايمانم كمتر شد

ولي دوس داشتنشو طوري ديگه نشون ميداد ب نظرم

مثلا ب من ميكف بخاب و تا صب ني ني رو نگه ميداشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اه ولي صب پسرمو ختنه كردم از دماغم در اومد خيلي بد بود 😢

پسرت چند وقتشه ؟؟منم فکرمیکردم شوهرم بعداززایمان سرد میشه یکماه اول گاهی بوس میکرد ناز میکرد الان دوباره مثل سابق شده پسرم دوماهشه

😍من میتونم یه زن موفق باشم 😍

من وقتی بچه ی دومم به دنیا اومد یکیشو یه طرفم میخوابوندم یکیشم یه طرفم شوهرم کلا ازمن کینه به دل گرفته بود تا جایی که یه بار باشوخی به خواهرش گف دیگه من حذف شدم خانم دختراشو میزاره کنارش باهم میخوابن منم برگ چغندرم از اون روز من دوزاریم افتاد که نباید از شوهرم جدا بخوابم به دختر بزرگم گفتم تو برو تو اتاقت بخواب صدای بچه اذیتت نکنه شوهرم اومد پیش من خوابید یواش یواش دوباره باهام خوب شد 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 
اره.من یبار خودمو زدم به خواب ...داشت لووسم میکرد و قربون صدقم میرفت و دستمو میبوسید...منم خندم گرفت ...

واي چ حس خوبي😍

من اوايل عقد همينطوري بوذ

خودشم بعد اعتراف ميكرد شب تا صب چندبار بيدار ميشه نگام ميكنه😅

😂😂💟💟 خیلی گلی

قربونت برممم😘😍

منو میشناسی؟🤔

آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁  چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟
من وقتی بچه ی دومم به دنیا اومد یکیشو یه طرفم میخوابوندم یکیشم یه طرفم شوهرم کلا ازمن کینه به دل گرف ...

من تا الان فقط شب زايمانم جدا خابيديم

تحت هيچ شرايطي نمتونم جدا بخابم خب

ولي مردا رو اين چيزا حساسن

دوس دارن هميشه اولويت باشن

ما ببينيم شوهرمون ب ني ني توجه ميكنه ذوق ميكنيم ولي اونا حسادت

واي چ حس خوبي😍 من اوايل عقد همينطوري بوذ خودشم بعد اعتراف ميكرد شب تا صب چندبار بيدار ميشه نگام م ...

تاصبح چن بار بیدار میشه ...چون من عادت دارم دستامو اینور اونور پرت کنم ...چن بار میخوره به سروصورتش😂

پسرت چند وقتشه ؟؟منم فکرمیکردم شوهرم بعداززایمان سرد میشه یکماه اول گاهی بوس میکرد ناز میکرد الان دو ...

پسرم سه ماهش هس

ب نظرم بعد زايمان مردا سردرگم ميشن توي روابط

خوش بحالت شوهر من صب تا شب ماساژ میخواد فقط الانم بهش گفتم نوازشت تعطیله قهر کرده رفته اون یکی اتا ...

شوهو منم خيلي ماساژ دوس داره اونم با روغن زيتون

بخدا ي مدت انقد ماساژ ميخاست مهره مچ دستم جابجا شد😐

چهار ساله قبل سرکار رفتنش صورتمو تو خواب بوس میکنه ...خیلی حس خوبیه

عزیزم شوهر من الان دوازده ساله قبل سرکار رفتنش لبامو میبوسه میره اگه نبوسه نمیره مثلا من تو حیاط باشمم منتظر میشه بیام منو ببوسه بعد بره واقعا عاشق این عادتشم یه بارم خواهرم دید خیلی خجالت کشیدیم 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون