2777
2789

سلام خانما من تازه عضو شدم سه سال اقدام یکسال نیم فهمیدم شوهرم مشکل تعداد داره اول 4میلیون بود حالا بعد کلی تقویت داروهایی شیمیایی گیاهی شده 12 خییییییلی دلم نی نی میخواد توروخدا هرکی هر تجربه داره بهم بگه کسی بوده با این شرایط باردار شده  خییییییلی نگرانم خدا خیرتون بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش خدا بخواد بده میده ، منو شوهرم هر دو مشکل داشتیم شوهرم واریکوسل داشت و درصد اسپرم سالمش زیر یک درصد بود خودمم تخمدان پلی کیستیک داشتم و عمل هم شدم سنمون هم ۳۷ سال، دکترا گفتن امکان بارداری برای شما نیست اصلا. کلا قید بچه زده بودیم هیچ اقدامی هم نکردیم ولی من خودم تقریبا علاقه دارم به طب سنتی و کمی اطلاعات دارم و بخاطر سلامتی خودمون نه باردار شدن تغذیه رو رعایت میکردیم خدا رو شکر به طور معجزه باردار شدم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
عزیزم نگران نباش خدا بخواد بده میده ، منو شوهرم هر دو مشکل داشتیم شوهرم واریکوسل داشت و درصد اسپرم س ...

وااای عزیزم چققققد خوشحال شدم هزاران شکررررر انشاءالله که بسلامتی دنیا بیاد گلم ماهم خییییییلی امیدواریم اما میبینیم که همه اونایی که بعداز ما ازدواج کردن بچه دارن همه میگن چرا بچه درست نمی‌کنید چرا چرا آدم واقعا خسته میشه من خونه اقوام فامیل دیگ نمیرم از بس سوال میکنن عزیزم توروخدا ماهم دعا کن 

وااای عزیزم چققققد خوشحال شدم هزاران شکررررر انشاءالله که بسلامتی دنیا بیاد گلم ماهم خییییییلی امیدو ...

عزیزم نگران نباش ایشالا به زودی دامنت با یه نی نی ناز و سالم سبز میشه گلم ، 💖💖💖 ، هیچ وقت اعتماد به نفس خودت رو از دست نده من در عین حال که راحت میگفتم بچه دار نمیشیم خیلی هم راحت میگفتم دنبالش هم بمیریم ، به بقیه نقطه ضعف نده تا سوءاستفاده نکنن

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️