2777
2789
عنوان

فر 6 ماه برای موهای بلند ولخت

14009 بازدید | 32 پست

دوستانی که تجربه فر بلند مدت دارن لطفا تجربیاتتون را بگید

موهام لخته و بلنده رنگ طبیعی داره

می خواهم فر بلند مدت بذرام میترسم کلا خراب بشه موهام

به نظرتون واقعا 6 ماه می مونه یا نه بعد از چند بار شستشو حالتشو از دست میده

مواد شو از کجا باید بگیرم -خود ارایشگاها دارند؟

ریزشش  چطوریه کم یا زیاد-فر ریز بزنم یا درشت

مرسی

به محض اینکه فر کنی پشیمون میشی و آخرش بدون که باید کوتاه کنی چون موهات میسوزه 

دختر عموم موهای لخت و شلاقی داشت خییلی هم بلند رفت کلی پول داد تو بهترین آرایشگاه  فر کرد اولش قشنگ بود ولی بعد دو ماه موهاش حالت سوختگی پیدا کرد بعدم مثل پشم گوسفند توی هم گره خورد و مجبور شد تا بالای گوشش کوتاه کنه

خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای تو روخدا نکن الان همه میرن کراتینه  که موهاشون احیا و صاف بشه  فر موهارو بدجوری میسوز ...

خودت قبلا انجام داده بودی؟

من خیل می ترسم هم برای دل خودم میگم هم شوهره میگه یک تغیری بده موندم فر کنم  بدون رنگ یا دکلره

اول اینکه بعد چندبار شستشو فقط زبریش میمونه نه فریش

دوم موهات کاملا از بین میره و میریزه به شدت

سوم همش باید بهش برسی و موس بزنی که حوصله میخواد تازه اونم بعد چندساعت تاب موهات باز میشه و بد میشه

در آخر چندماه بعد مجبور میشی کلشو قیچی کنی بریزی پایین

ولی به یه بار امتحانش می‌ارزید تو دلم نموند حداقل

موهام سوخت کوتاه کردم البته شانس اوردم فقط جلوی سرمو فر کردم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اول اینکه بعد چندبار شستشو فقط زبریش میمونه نه فریش دوم موهات کاملا از بین میره و میریزه به شدت سو ...

اخه من یک جار رفتم با موادش گفت 800 

ولی همش تضمین می داد میگفت هر چی شد بیا پولت را پس بگیر نمی دونم چرا اینطوری شده همش دورغ می گن به ادم

منم خواستم فر کنم، با یه آرایشگر حرفه ای مشورت کردم گفت اصلا نکن. میگفت بلایی به سر موهات میاد که سیم ظرفشویی بهتر باشه ازشون. میگفت مجبور میشی از ته ته بزنی، تازه ۶ ماه هم نمیمونه اصلا

کج کلاه خان یارمه

راستی خواهر شوهرمم جلوی موهاشو فر کرده بود اونم آخرش کوتاه کرد موهاش سوخت

بیا موهای فر من مال تو از موهام متنفرم همش باید بهش برسی اگه نه مثل پشم بز میشه 😣😣

خدایا شکرت

خوشبحالتون موهاتون مونده من ک محردم هستم موهام همه ریخته کم شده ییارم تو عمرم حتی ژلم نزدم انقد دلم میسوزه موهام طبیعی فر درشت داشت خیلی پر بود و مشکی الان خیلی تو روحیم اثر بد گذاشته خودم میفهمم بیشتر افسرذگیم برای موهامه   خیلی بده قدرموهاتون بدونین بخدا الکی خرابش نکنین با فر مش اینچیزها 

اخه من یک جار رفتم با موادش گفت 800  ولی همش تضمین می داد میگفت هر چی شد بیا پولت را پس بگیر ن ...

تضمین کار آرایشگرها و که میدونی

ماها که ذینفع نیستیم تجربمونو گفتیم ولی منم رفتم پاسداران پنج سال پیش نزدیک پونصد دادم با کلی ضمانت

ولی خوب خواهر مو نسوزه که فر نمیشه منم راستش نگفتم به آرایشگر ه چون میدونستم هر کی رفته همینجور شده

ولی چون جنس موهام خیلی قشنگ نیست دلم نسوخت که کوتاهش کردم

من هر ۳سال یبار فر میزنم موهامم صاف و بلنده تا کمر

تا حالا هم نسوخته

چون جای معتبر میرم موادش هم درجه ۱میزنه

اینقدرم قشنگ میشه

بعد هم که فرمیره وز نمیشه

تو زمان فر هم روعن بادوم و موس مو استفاده میکنم.

اون دو سال هم که بینش فاصله میدم و فر نداره میرم لایت میکنم و .... 

تا حالا ریزش هم نداشتم جنس موهامم عالی نیستا معمولیه

❤❤❤❤❤❤❤