2777
2789
عنوان

فر 6 ماه برای موهای بلند ولخت

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 32 پست

عزیزم فر شش ماهه اسمش هستش ولی ماندگاری و ریز و درشتیش بستگی به مواد و بیگودی ها داره . یعنی هرچی دسته مویی که دور بیگودی پیچیده میشه کمتر باشه فر ریزتر و بادوام تر میشه و هرچی ددسته ها درشت تر باشه فر ها درشت تر و دوامشون کمتر میشه . بنظرم خودت مواد خوب بخری ببری بهتره و فقط پول دست مزد باهاش طی کنید . پیش کسی برید که تازه کار نباشه و تجربه انجامش رو داشته باشه چون فر ۶ماهه زمان بر و حساس هستش . بعد از انجام فر هم مو رسیدگی میخواد تا وز و به هم گوریده نشه و حالت زیبای خودش رو حفظ کنه .سوال دیگه ای داشتی درخدمتم 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
دوستم موهاشو فر کرده بود شکل سیم ظرفشویی شده بود  خیلی وز و اسیب دیده

میدونید بخاطر همین به دوستمون گفتم خودش مواد درجه ۱بخره از جای معتبر و پیش ادم وارد بره چون مواد و فرز بودن خیلی موثره و باید برای هر مرحله زمان بندی مشخص داشته باشه که نسوزه و درست انجام شه . 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواستم فر کنم، با یه آرایشگر حرفه ای مشورت کردم گفت اصلا نکن. میگفت بلایی به سر موهات میاد که سی ...

عزیزم فر کار خیلی حساسیه بخاطر همین خیلی ارایشگرها عطاشو به لقاش میبخشن و انجام نمیدن ولی ما که تجربه داریم میدونیم با مواد درجه ۱ و ادم کاربلد انجام بده و بعدشم با مواد مناسب بهش رسیدگی کنی هم بسیار زیباست هم سوختگی نداره

عزیزم فر کار خیلی حساسیه بخاطر همین خیلی ارایشگرها عطاشو به لقاش میبخشن و انجام نمیدن ولی ما که تجرب ...

والا این آرایشگر که کارش عالیه، گفت اگه بخوای انجام میدم برات ولی بدیهاش فلان و فلان و فلانه.

شما خودتون سالن دارین؟ بهترین مواد فر الان کدومه؟

کج کلاه خان یارمه
والا این آرایشگر که کارش عالیه، گفت اگه بخوای انجام میدم برات ولی بدیهاش فلان و فلان و فلانه. شما خ ...

سالن ندارم دوره میبینم . الان بخاطر گرونی دیگه یسری مواد رو میدونم نمیارن چون قیمتشون خیلی تغییر کرده ولی برین جای معتبر معرفی میکنن . الانم بیشتر میلی میفروشن دوتا مواد جداگانه هم هست . یکی دارو و یکی تثبیت بوی خیلی بدی هم دارن

سالن ندارم دوره میبینم . الان بخاطر گرونی دیگه یسری مواد رو میدونم نمیارن چون قیمتشون خیلی تغییر کرد ...

آخه هرجا برم میگن مال ما اصلی و تضمینیه. اگه اسمشو بدونم بهتره عزیزم

کج کلاه خان یارمه
آخه هرجا برم میگن مال ما اصلی و تضمینیه. اگه اسمشو بدونم بهتره عزیزم

عزیزم الان اکثرا اونایی که قبلا ما استفاده میکردیم نیستن ولی دوستان الان از بس استفاده میکنن خیلی راضی هستن بازم تو شهرتون پرس و جو کنید

یعنی نمیسوزونه بس؟

من تا حالا سه بار دیدم همکلاسی هام استفاده کردن واقعا بی اغراق عالی شد . میدونی گلم خوب بودن مواد مهمه چون بلاخره همشون شیمیایی هستن ولی  مواد خوب اسیبش کمتره ولی سوختن مال دوچیزه یا مواد مناسب مو نبوده مثلا موی دکلره و رنگ دارو قبلا میگفتن اصلا نباید فر کرد چون میسوخت ولی الان یه موادی اومده مخصوص موی رنگ شده ولی درکل با مواد مخصوص هم بیشتر باید حواس به موی رنگ شده باشه و چک شه نسوزه یا تو اون زمانبندی ها اشتباه کردن و سرعت عمل نداشتن و زمان از دستشون رفته . شما برا اطمینان خودت مواد خوب بخر . بعد ازشون بخواه که اول همه بیگودی هارو بپیچن و بعد دارو بزنن این روش مطمئن تره و به فر روش غیر مستقیم معروفه