2777
2789
عنوان

فر 6 ماه برای موهای بلند ولخت

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 32 پست
من تا حالا سه بار دیدم همکلاسی هام استفاده کردن واقعا بی اغراق عالی شد . میدونی گلم خوب بودن مواد مه ...

آره حتما دنبال مواد خوب میگردم و اگه پیدا نکنم ریسک نمیکنم. از راهنماییت خیلی ممنونم گلم. سپاس فراوان که وقت گذاشتی و تایپ کردی. امیدوارم توی کارت موفق باشی🌹🌹🌹

کج کلاه خان یارمه
آره حتما دنبال مواد خوب میگردم و اگه پیدا نکنم ریسک نمیکنم. از راهنماییت خیلی ممنونم گلم. سپاس فراوا ...

فدات شم عزیزم ولی برو لوازم ارایشگاهی ها همه قیمتی هست . حتما هم موس یا دوفاز و ماسک خوب برای بعدش بخر . یه راهنمایی هرشرکتی چه ایرانی چه خارجی که رنگ مو تولید کنه داروی فر و صافی هم تولید میکنه . بس من دکلره اش رو هم خیلی قبول دارم .اگه پیداکردی پروپرنسلی و ریتون هم شرکت های عالی هستن تو تولید مواد شیمیایی

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات شم عزیزم ولی برو لوازم ارایشگاهی ها همه قیمتی هست . حتما هم موس یا دوفاز و ماسک خوب برای بعدش ب ...

بسیار بسیار ممنونم. دیگه از فکر فر دراومده بودم با اینکه عاااااشق فر هستم و خیلی هم بهم میاد. مرسی که راهنمایی کردی گلم😘😘😘 

کج کلاه خان یارمه