2777
2789
عنوان

فر 6 ماه برای موهای بلند ولخت

| مشاهده متن کامل بحث + 14175 بازدید | 32 پست
من تا حالا سه بار دیدم همکلاسی هام استفاده کردن واقعا بی اغراق عالی شد . میدونی گلم خوب بودن مواد مه ...

آره حتما دنبال مواد خوب میگردم و اگه پیدا نکنم ریسک نمیکنم. از راهنماییت خیلی ممنونم گلم. سپاس فراوان که وقت گذاشتی و تایپ کردی. امیدوارم توی کارت موفق باشی🌹🌹🌹

کج کلاه خان یارمه
آره حتما دنبال مواد خوب میگردم و اگه پیدا نکنم ریسک نمیکنم. از راهنماییت خیلی ممنونم گلم. سپاس فراوا ...

فدات شم عزیزم ولی برو لوازم ارایشگاهی ها همه قیمتی هست . حتما هم موس یا دوفاز و ماسک خوب برای بعدش بخر . یه راهنمایی هرشرکتی چه ایرانی چه خارجی که رنگ مو تولید کنه داروی فر و صافی هم تولید میکنه . بس من دکلره اش رو هم خیلی قبول دارم .اگه پیداکردی پروپرنسلی و ریتون هم شرکت های عالی هستن تو تولید مواد شیمیایی

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات شم عزیزم ولی برو لوازم ارایشگاهی ها همه قیمتی هست . حتما هم موس یا دوفاز و ماسک خوب برای بعدش ب ...

بسیار بسیار ممنونم. دیگه از فکر فر دراومده بودم با اینکه عاااااشق فر هستم و خیلی هم بهم میاد. مرسی که راهنمایی کردی گلم😘😘😘 

کج کلاه خان یارمه