2777
2789
عنوان

فاصله سنی با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 92 پست

شوهر من ۱۰ سال ازم بزرگتره  بواسطه سنش یه چیزای رو بهتر میفهمید به خاطر همین یک عمر زد تو سرم اینکار رو بکن   اینکارو نکن   چرا اینو گفتی  وای ی  اعتماد به نفسمو گرفت  الان ۴۵ سالمه درست نمیتونم تصمیم بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فاصله سنیتون با اقاتون کم پشکلی ندارید باهم از روی کنجکاوی پرسیدم😁 بنده مجردم😊

با اینکه کمه ولی نقش پدرو بازی میکنه..😐 گیرا و سین جیمای الکی😁 مثال:

عزیزم من برم یدقع تا سر کوچع فلان چیزو بگیرم..

چی میخای ؟حالا مگه واجبه؟خودم میگیرم..

(در صورت اصرار من...)

میری از پیادع رو میری تن تن را میری گوشیتو ج ندی دعوا داریما..راه افتادی زنگ بزن زود تن سریع بورو برگرد..حالا باز خواسی بری زنگ بزن شاید خودم بودم اون اطراف اومدم برا برگشت بیام دنبالت😐😐😐(منطورش برگشت از سر کوچه ب خونس😐😐😐😐)

بعداز چن دقیقه باز زنگ میزنه...ببین ول کن هوا گرمه نمیخاد بری😐😐

و این داستان ادامه دارد😅😅😂

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)

بستگی به خلق زن داره

زن مستقل که اهل نظر دادن و بحث هست 

در اصطلاح زن رهبر

نمیتونه با مرد بیشتر ار ۵ سال زندگی خوبی داشته باشه 

جون مردش رهبری شو قبول نمیکنه

اگر رهبرین ! با مرد هم سن یا نهایت ۵ سال بزرگ‌تر ازدواج کنین

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بچه ها راسته میگن ازدواج با مردای چهل ساله زیاد خوب نیست؟ اخه مردای چهل ساله حتما مشکل داشتن که تا ا ...

خوب نیست ولی علتش عیب و ایراد داشتن طرف نیست .

مرد تو چهل سالگی دیگه شور و هیجان جوونیشو نداره زن تازه داره جوونی میکنه ک شوهره مانعش میشه یا ک کلا مرد واسه زنش خسته کننده میشه واسه اینه ک بده .الان جوون بیست و چار پنج ساله ی ایرانی انقد ک مشکلات داره دیگ شور و هیجان نداره چ برسه ب چل ساله

با اینکه کمه ولی نقش پدرو بازی میکنه..😐 گیرا و سین جیمای الکی😁 مثال: عزیزم من برم یدقع تا سر کوچع ...

خخخخخخ مام همین مشکل و داریم اخه من زیاددد ی بیرون از خونم همش اینور اونورم ی دیقه غافل میشه از خونه مامانم سردرمیارم خخخخ