2777
2789
عنوان

بتاي پايين

595 بازدید | 9 پست

سلام،روزبخير. من بايد ٢١ شهريور پريود ميشدم كه نشدم تا الان ميشه ١٢ يا ١٣ روز تاخير . ديروز ازمايش دادم زده ٢٠٠ تا ! خيلي پايينه نه؟! الان بايد بالاي ١٠٠٠ باشه! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زده بالای دویصت نزده ۲۰۰

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

زده بالای 200 باید تیتر بتا بدی عدد دقیق بهت بده بعد 48 ساعت تکرارش کنی رشدش باید 2 برابر تو 48 ساعت باشه نگران نباش شاید لقاحت دیر بوده

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

زده بالای 200 بری آزمایش تیتراژ بدی عدد بهت میده مطمئنن الان بالای 2000 هستی

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم