2777
2789
عنوان

طب سنتی یا طب نوین!!!

1004 بازدید | 24 پست

سلام، من شش ماهه اقدامم و از اولش درمان رو با گلوکوفاژ و مدروکسی شروع کردم و تا الاپ دو دوره کلومیفن و سه دوره لتروزول و دوفاستون هم مصرف کردم، واقعاااااا عوارض قرصها اذیتم میکنه، دیگه خسته شدم، هم عوارض رو تحمل میکنم هم باردار نمیشم، البته خداروشکر پریودام منظم شده و فولیکولام نسبت به قبل رشد داره😐😐یکی از دوستان مامانم دانشجوی دکترای طب سنتیه، وقتی مشکلاتمو فهمید بهم نسخه درمان داد، حتی استخاره هم کردم که خوب اومد

حالا میخواستم از کسانی که تجربه دارن بپرسم، وقتی داروهامو قطع کنم و داروهای گیاهیمو شروع کنم بدنم ماه اول و دوم چه واکنشی میده؟همه اش میترسم سیستمم به هم بریزه و زحمتهای شش ماهه ام هدر بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن من پلیکیستیک هستم و از مجردی پریودام نامنظم بود

برای پریود نامنظم حتما حجامت رحم انجام بدهید هم منظم میشه هم دردها و عفونتهای رحم را از بین میبرد

گناه یعنی خداحافظ مهدی
خواهش میکنم اگه تجربه دارین کمکم کنین

میگن گرده نخل واسه تقویت اسپرم و تخمدان خیلی خوبه شما چی بهتون گفت بخورید مادر دوستتون؟

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
سلام عزیزم نگران باش یکی از دوستان که باردار نمیشدن به پیشنهاد بنده پیش دکتر روازاده رفتن و خداروشکر ...

بله میشناسمشون، این دوستمون و استاداشون هم چندین نفر رو درمان کردن و باردار شدن، ولی من همه اش نگران اینم بدنم اذیت کنه، کلا بدنم زود بهم میریزه، بعد میترسم پشیمون بشم که داروهامو قطع کردم ، هر کار میکنم نمیتونم تصمیم بگیرم

منم چند دوره کلومفینو لترزول خوردم پریودیم خیلی کم شده

مال من حجمش تغییر نکرده اتفاقا تنظیم شدم ولی عوارض قرصا داغونم کرده، همه اش بدنم داغه، دل درد و تهوع دارم و لمه بینی قبل پریود هم دارم، همه شون هم بخاطر قرصامه، اصلا دلم میخواد همه رو قطع کنم ولی چهارماه طول کشی تا منظم بشم، پدرم دراومد

مال من حجمش تغییر نکرده اتفاقا تنظیم شدم ولی عوارض قرصا داغونم کرده، همه اش بدنم داغه، دل درد و تهوع ...

مال من که کلا بهم ریخته نخوردم دیگه باردار که نشدم عوارضشم برام بیشتر شده دکتر گفت برو عکس رنگی بگیر چند سال پیش رفتم دیگه نمیرم عوارضش بدتره البته من 3تا سقط داشتم قبلا

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

مفردات غذایی مورد تاکید برای درمان ناباروری

مورد اول : کاسنی

در روایتی از امام صادق علیه السلام خطاب به یک مرد اینگونه آمده : بر تو باد به کاسنی که آن آب را زیاد می کند و صورت (فرزند) را نیکو می گرداند.

کاسنی همین گونه که مشاهده می کنید یکی از موارد بسیار مهم در این مورد است. و در تاکیدات دیگر گفته شده هر چقدر در خوردن کاسنی زیاده روی شود هم اشکالی ندارد! البته کاسنی علاوه بر مطلب حاضر منافع بسیار زیادی دارد که در روایات دیگر به آن اشاره شده و به واقع یکی از سبزی های خیلی خوب در طب اسلامی است که متاسفانه امروزه کمتر به آن اهمیت داده می شود.

تذکر : کاسنی نباید به صورت عرق استفاده شود بلکه تاکید روایات بر روی تازه یا گیاه خشک آن است.

مورد دوم : پیاز

در روایتی از رسول گرامی اسلام (ص) آمده : وقتی وارد شهری شدید از و از وبای آن شهر ترسیدید از پیاز آنجا بخورید که آن (پیاز به طور مطلق) دیده را جلا می دهد و … و آب صلب (مردان) را افزایش می دهد.

مورد سوم : انار

از امام رضا علیه السلام : خوردن انار آب مرد را زیاد می کند و فرزند را زیبا می کند. البته در روایات دیگر مقید شده که انار شیرین باشد.

این مورد هم مورد بسیار خوبی است. که هم مشکل را برطرف می کند و هم فرزند را زیبا می کند.

مورد چهارم : شیر و عسل (مخلوط)

از امام کاظم علیه السلام منقول است : کسی که آب کمر او تغییر کند برای او شیر و عسل مفید است.

در این روایت همان گونه که ظاهر است از آب کمر اسپرم مردانه منظور است و این تعبیر عبارت شایعی بوده است. نکته مهم دیگر اینکه این مورد شاید یکی از موارد بسیار عالی برای کسانی باشد که تعداد اسپرم آن ها کم است و یا مشکلی در کیفیت اسپرم دارند زیرا عبارت اشاره دارد که نقصانی که پیش آمده که کم بوده یا پایین بودن کیفیت را مرتفع می کند.

مورد پنجم : زیتون (روغن زیتون)

امام صادق علیه السلام : روغن زیتون آب را زیاد می کند.

شاید از این تعبیر مطلق آب اعم از مزی و اسپرم باشد زیرا قید نزده است.

مورد ششم : شانه کردن

از امام صادق علیه السلام در باره آیه «خذوا زینتکم عند کل مسجد» فرمودند منظور شانه زدن است و فرمودند : شانه زدن رزق را زیاد می کند و… و آب کمر را زیاد می کند.

مورد هفتم : خربزه

از امام صادق علیه السلام : بر شما باد خربزه (بطیخ) که ۱۰ خاصیت دارد: غذا و نوشیدنی است، شوینده (درون) و بوی خوش است و… و آب کمر را زیاد می کند.

مورد هشتم : بادمجان

امام صادق علیه السلام : در هنگام پخته شدن و رسیدن خرما زیاد بادمجان بخورید که شفای هر دردی است و … و آب کمر را زیاد می کند.

مورد نهم: نوره (نوره کشیدن)

البته مواردی هم وجود دارد که به انسان کمک می کند که توان جنسی او بالاتر برود و برای همبستر شدن آماده تر باشد که بعید نیست در تقویت این مسئله تاثیر گذار باشند که عبارت هستند از خوردن تخم مرغ سرخ شده در پیاز سرخ شده و روغن زیتون، خوردن سویق و خوردن شام و خوردن انجیر که خود این موارد هم از موارد عمومی تقویت بدن به شمار می روند و هم برای همبستری توان بیشتری به مرد می دهند.

گناه یعنی خداحافظ مهدی