2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی مالیمون خرابه.. خیلییی به شدت.. ولی نمیتونیم بیخیال شیم... چون سنم مون به شدت بالاست فرصت ند ...

مگه چند سال دارین عزیزم؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من اینماه شده بودم که خدازد پس گردنم وبعد دوسال ناباروری باردارم کرد وبهم گفت تو هیچکاره ای .....

چه جالب .وقتی بیخیال بچه میشی خودش میاد 

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
چه جالب .وقتی بیخیال بچه میشی خودش میاد 

دقیقا با یه رابطه نصفه نیمه توی ماه خدا این جوجه طلارو بهمون داد

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

خودم 34 همرسم 38

انشالله که هرچی صلاحه اتفاق بیفته من یه دونه پسر دارم ولی به شدت تحت فشاریم دارم پنج روزه بچمو با کهنه میبندم بچم ده ماهشه 😔 بازم خدارو صد مرتبه شکر 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من خیلی مالیمون خرابه.. خیلییی به شدت.. ولی نمیتونیم بیخیال شیم... چون سنم مون به شدت بالاست فرصت ند ...

ببخشید میشه بپرسم چند سالتون هست. ؟ 

من بچه دوست دارم. الان به خاطر گرونی ها شوهرم راضی نیست.  😞

عزیزم😍😍خدا حفظش کنه  بلا از همه ی بچه ها دور باشه ان شاالا

ممنون عزیزم ان شاا...

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

دقیقا با یه رابطه نصفه نیمه توی ماه خدا این جوجه طلارو بهمون داد

خدا بخواد بده جوری میده که فکرشم نمیکنی .خدا حفظش کنه این بچه خداخواسته بوده 

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
مشکل اینکه چرا بچه دار نمیشیم؟اسپرم همسری خیلی ضعیفه

اهان... منم مشکل ازو اسپرمی دهریم و ناچارا چاره ای جر میکرو نداریم... طبیعی نمیده خدا.. هزاری ام صبر کنیم طبیعی نمیشیم.. الانم ینی هستم که دیگه تخمک ها رو به افوله.. پس وایسادن و صبر کردن برا اخاطر اوضاع مالی دردی ازمون دوا نمیکنه.. چون اینجور که معلومه نه ارزونی ای در کاره نه ما حقوق مون بیشتر میشه... کلا ما همین بدبختی که هستیم میمونیم.. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه..