2821
2789

من با سس مایونز مهرام درست میکنم یه کوچولو هم خیارشور ریز میکنم قاطیش میکنم و کمی نمک و فلفل و پورد اوویشن میزنم. پودر اویشن از همش مهمتره. بعد پنیر میدم روش و میزارم تو ماکروویو. عالی میشه مزش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای تهیه ذرت مکزیکی باید مواد را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهیم. برای این منظور ابتدا یک قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. حالا یک کاسه بزرگ روی آبی که در حال جوشیدن است قرار می دهیم.

پس از اینکه کاسه کمی گرم شد کره را داخل کاسه می ریزیم و اجازه می دهیم کره آب شود. سپس کنسرو ذرت را به کاسه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که آب کنسرو ذرت را باید بگیرید و فقط دانه های ذرت را به کاسه اضافه کنید.

قارچ را به صورت نگینی خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. قارچ و ذرت را خوب در کره تفت می دهیم و درب کاسه را با یک بشقاب می بندیم. حدود ۵ دقیقه بعد آویشن را به همراه سس مایونز ، فلفل سیاه و نمک به مواد اضافه می کنیم.

مواد را خوب مخلوط می کنیم. در پایان پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پنیر پیتزا به خوبی آب شود. در مرحله آخر ذرت مکزیکی را به صورت داغ در ظروف مورد نظر می ریزیم و با مقداری سس مایونز سرو می کنیم.

خدایا شکرت

ذرت کنسروی رو بگیر عزیزم بریز توی یه ظرف بزار روی بخار کتری در حال جوش قارچ و پنیر پیتزا و نمک و فلفب و اویشن و پودر سیر رو بهمراه یه تیکه کوچیک کره و سس مایونز قاطیش کن بزار بمونه 5 دقیقه ... بعدش اگه خواستی به سسش اضافه کن یا ابلیمو هم بریز و ...

من با سس مایونز مهرام درست میکنم یه کوچولو هم خیارشور ریز میکنم قاطیش میکنم و کمی نمک و فلفل و پورد ...

با همون سس و خیار شور میزاری ماکرو؟؟؟؟

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
کره معمولی نزن اطلس طلایی بزن آویشن و فلفل و یه ذره ژامبون و سس مایونز بزن

مگ کره اطلس هست !!!

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
ایییییی من متنفرم از ذرت مکزیکی  خداییش چجوری میخورین؟؟؟تا میبینم یا بوش میاد حالم ب هم میخوره ...

وای من عاشقشم هر وقت بیرون برم محاله ذرت نخرم

روزهای خوب هم میاد........
2825
2823
2791
2779
2792