2777
2789
عنوان

اموری که خیانت محسوب می شوند اما..

322 بازدید | 5 پست

💍اموری که خیانت محسوب میشوند اما بعضی زوجین متوجه نیستند :🔰🎺

1 -صمیمیت بیش از حد با جنس مخالف :

شاید برایتان سرگرم کننده باشد که با همکاران تان شوخی کنید و سر به سر آنها بگذارید اما افراط در این کار می تواند اثرات منفی زیادی را بر رابطه عاطفی تان بگذارد.

افراد متأهل باید محدودیت های خود را بشناسند.

2 - دردِ دل کردن با جنس مخالف

3 -تنها بودن مدام و زیاد با جنس مخالف

4 -بد گفتن از شریک زندگی تان :

سعی کنید که به جای تخریب شخصیت، در صحبت هایتان از خوبی های شریک زندگی تان بگویید.

تنها در شرایطی که او واقعا به شما آزار می رساند، می توانید این واقعیت را نه به هر کسی بلکه تنها برای خانواده، دوستان مورد اعتماد یا مشاور بازگو کنید.

5 -چت کردن با جنس مخالف :

خیلی ها فکر می کنند که چت کردن با نامزد قبلی، دوست دوران دبیرستان یا حتی غریبه مشکلی ایجاد نخواهد کرد اما این ابتدای راه است، ناگهان به خود می آیید، زمانی که دیگر کاری نه از دست شما و نه هیچکس دیگری ساخته نیست.

6 -تلاش برای جلب توجه فردی جز همسرتان :

اگر شما به ظاهرتان اهمیت دهید، آن هم فقط به این علت که توجه فردی جز همسرتان را جلب کنید، خیانت کرده اید و بهتر ست که هر چه زودتر انگیزه خود را نسبت به این موضوع تغییر دهید.

7 -اولویت قرار دادن دیگران :

اگر خبر خوبی شنیده اید یا ایده ای در سر دارید، اگر می خواهید شادی تان را با کسی تقسیم کنید، اجازه دهید که همسرتان اولین فردی باشد که از شما و اتفاقات زندگی تان باخبر می شود .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همشون درسته

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

خیانت خیلی داریم تو زندگی ها مون...خیانت یعنی،بری خونه کسی بچه اتو جمع نکنی، بری مسجد بچه اتو جمع نکنی، نظافت رعایت نکنی مکان های عمومی،... یعنی از ماشین اشغال پرت کنی بیرون. یعنی شوهر تو خورد کنی جلو خانواده اش بقیه،یعنی خودتو ارزش تو بیاری پایین بخاطر اینکه بگن تو خوبی..  یعنی بچه اتو تحت فشارهای بی خود قرار بدی که مردم بگن به به چه چه. شوهر تو تحت فشار بذاری برای خرید خیلی چیز ها، فخر فروشی کنی خیانته، 

یا رب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است