برا کسی کاری انجام نده اگرم انجام میدی توقع نداشته باش.اگرم نمیتونی توقع نداشته باشی باز میگم برای کسی کاری انجام نده
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
چرا؟؟؟؟دقیقا چرا؟؟؟؟؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا باید تو یکسال و نیم این ششمین کاربری باشه که من میزنم؟ هر چند ماه یکبار بدون اطلاع کاربری آدمو میترکونین اونم نه به خاطر تاپیکی که خودت میزنی به خاطر نظر گذاشتن تو تاپیک یه عده دیگه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی خودمو دست پایین میگیرم با اینکه خیلی بالاتر از اطرافیانم تو ذاتم همیشه اینه همچو ساده میدونم میبینم هرکی به فکر خویشه فقط منم دارم به همه کمک میکنم دیگرون عین خیالشون نیس فقط فقط پیشرفت خودشون براشون مهمه
به طور مثال میرفتم خونه جاریم بعد از غذا تمام ظرفاشو بعنوان تشکر میشستم حتی سینک رو نمیز میکردم ولی دیدم اون میاد حتی یه لیوانم جا به جا نمیکنه .انگار من وظیفم بوده ولی اون بالاتره و نباید کار کنه.دیگه جایی میرم دست نمیزنم.خونه مادر شوهر هم کار زیاد میکردم دیدم نه به چشم کلفت نگاه میکنه مثل مهمون میرفتم میخوردم بلند میشدم انگار احترامش بهم بیشتر شد.
امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
راستی بچه ها یکی بهم گفت میری جاییمیخواهی هم کار کنی هم عزت نفستو داشته باشی دونا کارو انجام نده تو ...
آدما عوض شدن من اگه کسی کاری برام کنه رو سر میزارمش هیچکدام به دیگری رحم نداره از آدمایی که فقط خودشون میبینن خسته شدم شاید مشکل منم دلم میخواد منم مثل اونا شم فقط منافع خودم ببینم
آدما عوض شدن من اگه کسی کاری برام کنه رو سر میزارمش هیچکدام به دیگری رحم نداره از آدمایی که فقط خودش ...
ببین بخدا منم برا دیگرون از هیچ کاری دریغ نمیکردم.ولی ادما با هم فرق دارن بعضیا رو خوبی کنی انگار ازشون کمتری ولی بعضیا نه اونا هم جبران میکنن.ولی کلا کسی اومد خونت و افاده بازی در اورد تو هم مثل خودش باش.خوبی به هر کسی خوب نیست.
امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚