2777
2789
عنوان

مامانایی که جنسیت جنینشون میدونن لطفا از علائمتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 47 پست
مگه سونو ان تی بهت جنسیت نگفت ؟؟ اکثر موارد همون درسته 

نه بابا اصلا اعتباری نیس نباید بگن 

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
من اصلا حالن تهوع نداشتم کلا فقط یه بار بالا اوردم عاشق ترشی شدم شیرینی نمیخورم برعکس روزای دیگه بچم ...

اینم درست نیس. بچه من خیلی زود تکون خورد 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت تهوع زیاد نداشتم 

عاشق دوغ بودم و ترشیجات و خیار 

شیرینی جات اصلا دوست نداشتم 

از تخم مرغ و مرغ و پیاز بدم میومد 

ان تی گف احتمالا پسره 

انومالی هم گف پسره

🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴

نگاه دوستان علائم من: کلا از اول تا فهمیدم حامله ام انگار برام لذت بخش نبود.وسواسی شدم.غصه میخوردم.افسرده شدم.غذا نمیخوردم.تمایل به همسرم شدیدا کم شد.همش غذاهای سرد میخورم امگار تو معدم اتیش بود ولی بعد از اتمام ماه دوم و رفتن تو ماه سوم تا یکم سردی بهورم سردی میکنم و کلا طبعم عوض شده و همش چیزای گرم دلم میخواد.پوستدستم خشک شده و وزنی اضاف نکردم سینه چپم از همون اول خیلی بزرگتر از اون شد و بی حو صله و تنبل و بی هار شدم و همش خواب و ترشی و شوری میخورم اوایل متنفر از شیرینی ولی الان باشه میخورم.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
اینم درست نیس. بچه من خیلی زود تکون خورد 

عزیزم تکون منظورم حرکت مثل تکون خوردن اینور اونور رفتن نه نبضی یا آنی وگرنه پسر اولم از هفته ۱۳ حسش کردم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

راستی حرف v از قبل باردتری تو چشم چپم بود ظهر و شبا جالت تهوع مخصوصا ظهر ولی بالا نمیاوردم .صبح ها خیلی حالم خوش بود.ولی هنوز تنبلم ولی خوابم کمتر شده

مگه سونو ان تي ميگه

بله 

اگه جای معتبر بری معمولا درست هم در میاد 

برا من گفت دختر درست بود 

خاهرم پسر ،درست بود 

جاریم دختر درست بود

زن داداشم پسر درست بود 

همه هم جاهای مختلف تهران سونو دادیم 

من سونوگرافی نیلو دکتر مهتاب قربانی رفتم 

من سر دختر اولم تهوع شدید داشتم مخصوصاً صبح ها ، از کباب متنفر بودم ، اصلاً لک بینی نداشتم ، از همون ماه های اول ورم داشتم کلاً اینجوری نبود بگم که به شیرینی بیشتر علاقه داشتم یا به شوری و ترشی ، شکمم بزرگ بود

سر دختر دومم اصلاً تهوع نداشتم فقط بعضی اوقات ته دلم یه تهوع خیلی خیلی خفیف بود اونم اصلاً صبح ها نبود و عصر ها بود ، عاشق کبابم ، لک بینی داشتم ، اصلاً ورم ندارم ، به شوری و ترشی علاقه خیلی زیادی دارم ، الان به نسبت دختر اولم شکمم خیلی بزرگ نیست

در کل دو تا دختر با دو تا بارداری متفاوت داشتم  

تو ان تي دكتر خودش ميگه يا بايد سوْال كرد 

من پرسیدم گفت برو. هفته 16 بیا.ولی بعضیا میگن دستگاهاشون پیشرفته تر باشه تو هفته12 بهت میگن

نه بابا اصلا اعتباری نیس نباید بگن 

چرا برای دور و بریای ما همه درست بود 

درصد خطا داره ،ولی معمولا با احتمال میگن مثلا واسه خاهرم گفتن هشتاد درصد پسره 

وتسه من هفتاد درصد دختره 

هیچ وقت نمیگن صد در صد هست به من گفتن که اسم نزار دخترم دخترم نکن تا سونو انومالی قطعی بشه 

کلا دور و برم یه نفر بوده که تو ان تی گفتن دختر ،ولی انومالی پسر بوده 

درصد خطا تو دختر بیشتره

راستی حرف v از قبل باردتری تو چشم چپم بود ظهر و شبا جالت تهوع مخصوصا ظهر ولی بالا نمیاوردم .صبح ها خ ...

بی خیال 

الان چند هفته ای 

چند وقت دیگه معلوم میشه 

هر چی قسمتت بود بهش راضی باش ،اتفاقا بهش عادت می کنی خداکنه بچه های هممون سالم صالح باشن 

برای منم دعا کن دخترم سالم و صالح باشه و خوشگل