2777
2789
عنوان

مامانایی که جنسیت جنینشون میدونن لطفا از علائمتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 47 پست

خلاص کنمت اصلا هییییییییچ ربطی به علایم نداره دوتا دختر دارم سونی رو هم دختر باردارم سر هر کدوم زمین تا اسمون با هم فرق داشتن اخری ک کلا تمااااام علایم و ازمایشای خونگی از نمک تا سوزن و جوش شیرین و هرچی بگی میشد پسر ولی دکتر گفت صددرصد دختره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا سر دختر خانوما ورم میکنن و زشت میشن

خوب میگم که با اینکه دومی هم دختره اصلاً هیچ ورمی ندارم و هر کسی میبینم میگه چه پوستت خوب شده پس خیلی هم ربطی به علائم نداره ولی یه خانمی هم دیدم که بچه اش پسر بود انقدر دماغش گنده شده بود و ورم داشت و شکمش گنده بود که نگو 

من اصلا حالن تهوع نداشتم کلا فقط یه بار بالا اوردم عاشق ترشی شدم شیرینی نمیخورم برعکس روزای دیگه بچم ...

عجب دکتری بوده 

اتفاقا من پسرام تو 16هفته تکوناشو حس کردم   ولی دخترم دیر تکون خورد18هفته و خیلی نگران شده بودم که چرا تکون نمی خوره بچه از همون اول تکون می خوره منتها مادر ممکنه به خاطر حجم چربی شکم یل طرز قرار گرفتن جفت  دیرتر یا زودتر احساس کنه 

راستی همش خواب میبینم بچه تو شکمم پسره! با توجه به علائمی که گفتم بنظرتون چیه? 

منم منتظرم 18 هفته برم سونو انومالی تو ان تی اصلا بهم نگفت منم اصلا حالت تهوع نداشتم عاشق ترشی و شوریم لکه بینی داشتم کسلم نیستم کارامو مثل قبل انجام میدم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
خلاص کنمت اصلا هییییییییچ ربطی به علایم نداره دوتا دختر دارم سونی رو هم دختر باردارم سر هر کدوم ...

خدا زندشون نگه داره.دختر برکت و نعمت و خوبی و هر چیز خوب خدا بخواد به ادم بده بنظر من با دادن دختر به ادم میده البته پسر دار ها ناراحت نشن.من خیلی دختر دوستم

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

منم تمام علایمم پسره ولی سونوگرافی با تاکید گفتش دختر۱۰۰درصد

من میخوام سیسمونی رو رنگارنگ بگیرم بچه با همه رنگ ها آشنا بشه از این حالت که میگن واسه دختر صورتی واسه پسر آبی خیلی بدم میاد رنگارو هم تو ایران جنسیتی کردن بابا ول کنین توروخدا هیچ جای دنیا اینجوری نیست 

راستی طبع بچه رو طبع مادر اثر میذاره? من قبل بارداری طبعم گرم و خشک بود اوایلم همینجور بودم تا پا گذاشتم تو ماه سوم سردی میکردم.میشه بخاطر طبع بچم باشه? یعنی اون سردی داشته باشه تا من سردی بخورم بدن منم سردی کنه?

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
خدا زندشون نگه داره.دختر برکت و نعمت و خوبی و هر چیز خوب خدا بخواد به ادم بده بنظر من با دادن دختر ب ...

ممنونم عزیزم ان شالله ک خدا نی نی شما رو پر رزق و روزی زیر سایه پدر مادر نگه داره

عزیزم تکون منظورم حرکت مثل تکون خوردن اینور اونور رفتن نه نبضی یا آنی وگرنه پسر اولم از هفته ۱۳ حسش ...

بله منم بچه دومم و تجربه دارم. تکون اینور اونور رو گفتم

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
خوب میگم که با اینکه دومی هم دختره اصلاً هیچ ورمی ندارم و هر کسی میبینم میگه چه پوستت خوب شده پس خیل ...

مثل من😐😐😐😐سر دخترم خیلی خوشگل شده بودم. الان دماغم باد دارا. شکمم گنده ست. پوستم خراب شده

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸