2777
2789
عنوان

من بلد نیستم کمکم کنید

54832 بازدید | 54 پست

دیشب خونه یکی از دوستای همسرم بودم ‌. خانومش از مشکلات گذشته زندگی من خبر داره . بهم یه حرف زد که من نمیدونم باید چطور این کارا بکنم . گفت از این به بعد برا شوهرت مث زن زندگیش نباش براش معشوقه شو .به نظرم حرفش درسته ولی من بلد نیستم 🙁 ‌ .من حتی یه عشوه ساده هم بلد نیستم بیام په برسه به معشوقه بودن . بعدشم گفت شوهرتا انقدر دوس نداشته باش یا حتی بروز نده 🙁مگه میشه کسی را دوس داشت و بهش نگفت ؟ کمکم کنید و نظر بدین لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقش بازی نکن خودت باش

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

عشوه لازم نیس که .

مثلا گاهی وقتا میتونی یه درخواستتو مثه بچه هابگی .

لوس باشی واسش ِِ

کاری که دخترا تو خیابون اینجور جاها میکنن ودل مردا رو میبرن

همین 

مثه دختر بچه ها باش . یه زن نباش مثه مادرش رفتار نکن .

همه مردا واقعا دوس دارن حتی همونایی که اول مسخره میکنن اول ادمو 

درس گفته خب، آخه مرد معشوقه میخواد دیگ.. خودتو درگیر کارای خونه و فقط زن بودن نکن، ب خودت برس،خودتو دوس داشته باش، وقتی خودتو دوس داشته باشی و اعتماد ب نفس داشته باشی، ب طور ناخواسته همه جذبت میشن الخصوص همسرت

تمام غصه های دنیا را می‌توان با یک جمله تحمل کرد... "خدایا میدانم ک میبینی..." 
پس یعنی منی ک بهش میگم پسرم فاتحه ام خوندست؟؟؟😢😢

به نظرم کارتون خوب نیس 

یکم ویس دکتر محشمی رو گوش کنید .

مرد رو باید حتی شده الکی بزرگ کنید . تا بیشتر پیششون عزیز شید 

نه که همش بکوبونیدشون 

پسر گفتن یعنی چی یعنی تواهنووز بچه ای. 

حتی شده الکی باید بهشون پر و بال داد حتی ولقعا اکه بچه ا ن

به نظرم کارتون خوب نیس  یکم ویس دکتر محشمی رو گوش کنید . مرد رو باید حتی شده الکی بزرگ کنید . ...

کجاست ویسش؟

مشکلم اینه ک هم بدم میاد یکی از خودم تعریف کنه هم بلد نیستم و متنفرم اینکارو واسه یکی دیگه بکنم اما تعریف و بزرگ کردن و پرو بال دادن و اینارو همیشه بهش میگم خودشم میدونه من بهش ایمان دارم اما نمیدونم چ مرگمه ک مث ی بچه کوچیک مواظبشم😢بااینکه خودم شرایط بدی دارم

نقش بازی نکن خودت باش

من دیشب شوهرم بهم گفت ماه (آی)چه خوشگله گفتم ماهی مثل من کنارته ماه میخای چیکارگفت تو ای(ماه) نیستی آیی(خرس)هستی 

خیرسرم خواستم عشوه بیام عشوم خرکی شد

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹
من دیشب شوهرم بهم گفت ماه (آی)چه خوشگله گفتم ماهی مثل من کنارته ماه میخای چیکارگفت تو ای(ماه) نیستی ...

😂😂😂😂😂وای خدا میزدی ناقصش میکردی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)