2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا بی پول میشن اعصابشون خرد میشه

درکش کن، جوابشو نده، در عوض بهش مهربونی کن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یا ودود بگو ،الان همه همینا میگند نمیدونم دلیل مشاور و طلاقا چیه وقتی ذکر یا ودود هست 

عزیزم پاشو فکر کن مشکل چیه ،نشستین مثل پیرزنا واسه هر چیزی ذکر میگین ،خونه خریدن فروختن ،ازدواج طلاق فلان بهمام

مهربونی رم نمیبینه اخه😭😭منم جوابشو دادم دلم خونه

خب نباید جواب بدی، بذار آتیش دعوا بخوابه

اون الان نیاز ب حمایت داره نه دعوا

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
ذکر موثره؟

ان شاءالله 

به نظرم حالا دستش تنگ شده شما هم یه کم مراعات کنید تو رفتار ان شاءالله که اخلاقش بهتر میشه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
خیلی فش داد خیلییییییییییییی اخه

خب باهم کل کل کردید اونم با فحش خودشو تخلیه کرده

دعوا ک میشه خودت آسیب میبینی، ولکن صبوری کن تا بگذره این روزا

خیلی فش داد خیلییییییییییییی اخه

دعاچهل کلید بخوان هرروز به نیت شوهرت اسمش ومادرش بگو و  همین دعا رو اب بخودن وفوت کن بده بخوره مهربون میشه

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

😭😭چیکار کنم خب چ کاری برمیاد از من

هیچی فعلا اروم باش بزار اونم اروم بشه بعد باهم حرف بزنید زندگی همینه دعوا هست قهر هست

برو تو تاپیکای اینایی که ذکر گفتند ببین اگه قرار بود مشکلشون حل بشه خودشون میگفتند تا بشه