2777
2789
عنوان

بهترین لحظه زندگیتون رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه روزی که مادر شم و این حس خوب تجربه کنم خدایا به همه اولاد سالم و صالح  بده  صدق ...

اللهی امین انشاالله به حق حضرت علی اصغر دامن همه ی منتظرا مخصوصا فاطمه ی عزیزم سبز بشه  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

اولین باری ک همسرم دستش رو اورد جلو ک دستم رو بگیره فکر ک بهش میکنم دلم قیلی ویلی میره 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

محرم امسال که خواهر برادری خونه پدری جمع شدیم.

پدرمو ۱۱ سال پیش و مادرمو ۳ سال پیش از دست دادیم.

هر سال محرم تو پارکینگ خونه پدری ندری میپزیم.

دوسال گذشته به دلایل مختلف خیلی بد بود،ولی امسال خیلی عالی بود،بعد از مدتها جمع خونوادگی واقعا صمیمی داشتیم.

نماز شکر خوندم بعدش.

حس مادرشدن و ازدواج اینا خیلی خوبه و منم همه رو تجربه کردم.ولی وقتی یه چیزی رو از دست میدی و دوباره به دستش میاری بهترین حس دنیاس.خدایا ممنونتم

دو چیز انتها نداره.اولی کهکشانه.دومی جهل بشره.البته اولی رو مطمعن نیستم.

قطعا لحظه ي تولد پسرم بهترين لحظه ي زندگيمه

و بعدش وقتي شوهرم پيشونيمو بوسيد و تولد بچمونو بهم تبريك گفت😍😇

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
فدات بشم مامان بهار نازم😍😍😍😍

هی یادم به عکس قبل و بعد لاغر کردنتون میفته 

زیاد دیدمتون 

ایشالا ک به حق صاحب این ماه زودتری دامنتون سبز بشه 😍😍😍سال دیگه ببریدش مراسم خود اقا 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

اولین باری که با همسرم همدیگه رو بغل کردیم هیچوقت حسش فراموش نمیکنم ویکی دیگه وقتی بعداز چندتا سقط بالاخره چهارمین بارداریم به نتیجه رسید و پسرمو گذاشتن کنارم واقعا اشک شودوق ریختم.

عشقولیام پسرم و باباش😍😍

روزی ک من و همسرم بعد هفت سال بهم رسیدیم 😊

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
هی یادم به عکس قبل و بعد لاغر کردنتون میفته  زیاد دیدمتون  ایشالا ک به حق صاحب این ماه ز ...

عه عزیزم 

کی دیدین کاربریتون که قدیمی نیست 🤔🤔🤔

فدات شم از دعای شما 

به خاطر اون کوچلو اون همه وزن کم کردم ولی خبری نیست ازش😕

من مامان شدم🥲