2777
2789
عنوان

بهترین لحظه زندگیتون رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 37 پست
عه عزیزم  کی دیدین کاربریتون که قدیمی نیست 🤔🤔🤔 فدات شم از دعای شما  به خاطر اون کوچل ...

یه کابری دیگه داشتم ک پوکید تو یه تاپیک گذاشتید دیدم درباره لاغری بود 

😍عزیزم ایشالا میادش وروجک !!!

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقتون مستدام😘

😍😍😍ممنون عزیز دلم 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

لحظه ایی که خبر سلامتی داداشمو شنیدم 

لحظه ایی که همسرم از شهرستان محل کارش برمیگشت و بعد از چهل روز پشت در اتاقش همدبگه رو بغل میکردیم حس میکردیم داریم یکی میشیم از شدت فشار 

لحظه ایی که دکتر اجازه ترخیص دخترم رو از تو دستگاه داد

لحظه ایی که پسرم بعد از پنج روز توی ان آی سیو کودکان سینه مو گرفت 

لحظه ایی که ساعت پنج صبح بعد از یک شب نفس گیر پرستارای بخش از همسرم که بخاطر عمل قلب باز بستری بود  خواستن بگه سلام که من باورم بشه حالش خوبه چون ایشون تهران عمل کردن و من بخاطر تولد پسرم که تازه به دنیا ومده بود نشد برم همراهش و کنارش باشم.

لحظه ی شنیدن خبر استخدام همسرم که چند روز پیش بود

و

و 

و 

وتمام لحظه هایی که عزیزان دلم رو صحیح و سالم میبینم.خدایا شکرت الحمدلله رب العالمین

خدا امواتت رو بیامرزه با این تایپیکت که باعث شدی خوشیبختی های زندگی رو مرور کنم و خدا رو شکر کنم.

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر
لحظه ایی که خبر سلامتی داداشمو شنیدم  لحظه ایی که همسرم از شهرستان محل کارش برمیگشت و بعد از چ ...

خیلی خوبه که شاکر هستی.

شکر گذاری تاثیر فوق العاده ای تو زندگی ادم داره.

دو چیز انتها نداره.اولی کهکشانه.دومی جهل بشره.البته اولی رو مطمعن نیستم.
اهان 😍😍 ممنون عزیزدلم😍 انشالله شماهم باربی بشین😋

وای خدا ز دهنتتتت بشنوه 

دوماه دیگه هم عروسیمه 😭نمیدونم چیکار کنممممم