2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

308 بازدید | 19 پست

چطوری با این موجوووودااات کنار میاینننن؟؟؟.

من هرکار میکنم نمیتونم با خواهر شوهرم کنار بیام.شوهرم بچه اخر خانوادس و خواهرش یه شهر دیگس.هرموقع میاد شوهرم بکوب میره پیشش و اون مدت هم یا خواهرشو ب زور میاره خونه ما یا خودش مبره خونه باباش پیش خواهرش.وقتیم خواهرش مبره تا یه ماه فقط ازش تعریف میکنه.حتی اگه یه غذای شور و سوخته هم درست نکنه.شوهرم برمیگرده میگه:به به چه غذایی.تو مگه عرضه داری اینجوری درست کنی؟...من کلی هنر بلدم.ولی شوهرم فقط خواهرشو میبینه.هرموقع هم خواهرش میاد یجوری میشه ک ما همش بحث داریم.یکی راهنمایی کنه من چیکار کنم با اینا.

شاید مردن بهتر از افسرده زندگی کردن است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته ازدواج کردی؟

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!

تو هم شوهر خواهرتو تعریف کن و به شوهرت سرکوفت بزن...ببین اونوقت خوشش میاد؟

یکیم وقتایی ک خواهرش اینجانیست تو برو خونه مامانت اینا بمون شبارو و به شوهرت رو نده 

یجورایی عوض کاراشو دربیار بزار بفهمه چقد اذیت میشی

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭

4 تا دارم . با ۳تا سازگارم کنار میام . ولی از یکی اخرییی چندشم میشههه. سعی میکنم نبینمش . ولی اگه شوهرم ازش تعریف کنه ک میدونه من بدم میاد ازش زیاد ازش حرف نمیزنه من عکسشو نمیگم و حواسمو ب ی چی دیگه پرت میکنم 

مث خواهرشوهر من. هروخ میاد دیگه شوهرم آروم قرار ندلره باز خدا رحم کرده خوشگلی ظاهری نداره وگرنه شوه ...

فقط با ارایش خوشگله.ارایششو پاک کنه عین جنا میشه.باز من تنها ارایشم فقط یه خط چشمه.

شاید مردن بهتر از افسرده زندگی کردن است!
پنج سالی میشه

بنظر من بی محلی کن . یا وقتی تعریف میکنه ازش خودتو به یه کاری مشغول کن

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!