2777
2789
عنوان

خانم های شاغل بیایین...

103 بازدید | 8 پست

من تاپیک دو دقیقه پیش زدم ولی حالا یه سوال دیگه دارم اونهایی که شاغلن به نظرتون کار کردن کنار شوهر سخت نیست؟!!اگه بهتون کاری پیشنهاد بشه ک به احترام شوهرتون اون کار به شما داده باشن و احتمالا نصف یا بیش‌تر پول بره تو جیب شوهر یا برادرشوهرتون به حساب دفترشون آیا اونکار می صرفید که انجام بدین؟!!با توجه به اینکه جاهای دیگم‌دنبال کار گشتین ولی‌ پیدا نکردین؟!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌ پیش شوهرم کار میکنم خیلی خوبه😁😁😁😁 من دفتردارشم  ولی توقعشون بالاست  بعد بخواد ...

پول چقدر بهت میدن؟!کمتر از جاهای دیگه نمیدن؟!چند‌مدته کار می کنی؟!

پول چقدر بهت میدن؟!کمتر از جاهای دیگه نمیدن؟!چند‌مدته کار می کنی؟!

شغل ما آزاده کار برای خودمونه یعنی مدیرم شوهرمه

۱۰ماه اول سال ماهی یک ونیم دوماه اخر سال ۵تومن +عیدی

بیمه هم هستم

شغل ما آزاده کار برای خودمونه یعنی مدیرم شوهرمه ۱۰ماه اول سال ماهی یک ونیم دوماه اخر سال ۵تومن +عید ...

خوبه ولی حتما خیلی وقته سرکاری من تازه روز اولمه فردا😑

خوبه ولی حتما خیلی وقته سرکاری من تازه روز اولمه فردا😑

من از سال ۹۱میرم تقریبا 

ولی دیگه بعد از اتمام درسم دیگه بدون وقفه رفتم

الان دو سه ماهی هست استراحتم بخاطر بارداری و بچه کوچیک

من از سال ۹۱میرم تقریبا  ولی دیگه بعد از اتمام درسم دیگه بدون وقفه رفتم الان دو سه ماهی هست ا ...

نه من فردا روز اولمه...اصلا نمی دونم برم یا نه...دیوونه شدم یه دلم میگه برو یه دلم میگه ن سرت ممکنه کلاه بذارن نرو😑