2777
2789
عنوان

بهترین راه پس انداز با توجه به ارزش کم پول ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 31 پست
سلام من خودم که همیشه در بورس سرمایه گذاری کردم و میکنم حتی با اینکه از پارسال میدونستم وضعی ...

آقای جوانمرد بنظرتون دلار خریدن تو این اوضاع ریسک؟؟ 

وزن اولیه ۹۵ اولین هدف ۸۹🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در پستی که توضیح دادم به کاربر محترم هانام گفتم که امکان هر چیزی هست.اگه برای بلند مدت چند ساله میخر ...

اگر بخوام طلاهامو بفروشم و تو بورس شرکت کنم موفق میشم؟

اینم بگم دانش و اطلاعات زیادی از بورس ندارم

در پستی که توضیح دادم به کاربر محترم هانام گفتم که امکان هر چیزی هست.اگه برای بلند مدت چند ساله میخر ...

پولمون هم ک روز به روز بی ارزش تر میشه😢

وزن اولیه ۹۵ اولین هدف ۸۹🥰
نه توصیه به خرید میکنم نه توصیه به فروش.همه چی مبهمه و میگم حتی برترین تحلیلگران هم موندن.اگه بلندمد ...

بلند مدت چه اتفاقی می افته؟بالاخره این بالا پایینی ها پست و هموار میشن..؟؟یعنی همه چی به روال اولش برمیگرده..؟؟حالا طلا بخوره سرم..پوشک بچه و مخارج زندگی و خرج دو بچه مارو کشته

ارز دیجتیالی بگیر مثل بیت کویین وغییره البته یکی از دوستام بهم پیشنهاد داد

اصلا اين كارو نكن ريسكه. توى واقعيش كلاهبردارى ميكنن چه برسه مجازى!

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
باور میکنی اکثر تحلیلیگرا و اقتصاددانها هم سردرگم هستن و دقیق نمیدونن چی میشه.امکان داره با کم شدن ن ...

به نظرتون ربع سكه بهتره بخريم ياسكه تمام؟واينكه ماشين ميادپايين اگه سايت ايران خودروبازبشه؟

كاش زمان به عقب برميگشت
هیچی برو هرچی برای زندگیت لازم داری بخر مبلی فرشی ماشین ظرفشویی با این پول نه میشه سود کرد نه ض ...

ایول...حرف خوبو تو گفتی..ولی بخدا تو این گرونی ادم دلش نمیاد چیزی بخره...حتی خوراک پوشاکم چن برابر شده ..پوشک دیگه نمیشه خرید برا بچه

ایول...حرف خوبو تو گفتی..ولی بخدا تو این گرونی ادم دلش نمیاد چیزی بخره...حتی خوراک پوشاکم چن برابر ش ...

قرار بود خونه مون رو بسازیم با این اوضاع اصلا نمیشه همه ی برنامه ریزی هامون اشتباه از اب در اومده...

قرار بود خونه مون رو بسازیم با این اوضاع اصلا نمیشه همه ی برنامه ریزی هامون اشتباه از اب در اومده...

ما هم خونمونو گذاشتیم فروش...دریغ از یک مشتری...اصلا موندیم تو این اوضاع..با دو بچه..بخدا دیگه من روانی شدم از بس فکر کردم و عقلم ب جایی قد نداد

به نظرتون ربع سكه بهتره بخريم ياسكه تمام؟واينكه ماشين ميادپايين اگه سايت ايران خودروبازبشه؟

تمام بهتره. ولی به نظر من اگر طلا برای پس انداز کردن میخواید شمش گرمی  بخرید موقعه ی فروش هم فروشنده ها اجرتی دریافت نمیکنن و این به نفع شماست

ما هم خونمونو گذاشتیم فروش...دریغ از یک مشتری...اصلا موندیم تو این اوضاع..با دو بچه..بخدا دیگه من رو ...

هممون شبیه به همیم ای کاش بچه ای نمیاوردم بشدت نگران اینده اش هستم ....خدا خودش کمک کنه بهمون