2777
2789

دوستان عزیز اگه یه پول به مبلغ ۴ ۵ میلیون داشته باشید تو این وضع اقتصادی چیکار میکنید؟ طلا میخرید ؟ یا اینکه بانک میزارید؟

من موندم طلاهامو عوض کنم یا بخرم میترسم ضرر کنم با این اوضایی که در پیش داریم. اگر هم بانک بزارم پول ما بی ارزش شده ارزشش کمتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 4تومن پس انداز دارم دوستم میگه دلار بخرم منم موندم چکارش کنم میترسم دلار بگیرم بعدا کاهش قیمت داشته باشه ضرر کنم

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے

والا چهار پنج تومن رو سرمايه حساب نكن 

تا ي ماه ديگه ارزشش نصف ميشه😑

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

[QUOTE=69762646]طلا برای طولانی مدت خوبه. الان مردم کلی زلا دارن. کسانی که طلا خریدن که بفروشن و سود کنن بازار ثبات ...[/QUOTE

کسایی که طلای کارمزد دار خریدن خیلی ضرر کردن چون حداقل گرمی ۸۰تومن پول اجرت و مالیات و سود طلافروش دادن

سلام من خودم که همیشه در بورس سرمایه گذاری کردم و میکنم حتی با اینکه از پارسال میدونستم وضعی ...

اقای جوانمرد به نظرتون بازار ماشین و طلا چه جوری میشه در اینده؟

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله