2777
2789
عنوان

عشقِ خسته کننده من!

699 بازدید | 34 پست

سلام به همگی

من یه دختر۲۰ ساله ام که میخواستم درباره یه موضوعی نظرتونو بدونم.خودم انقدر باخودم کلنجار رفتم به نتیجه ای نرسیدم:(

من ۵ سال پیش به طور مجازی و اتفاقی با یه پسری آشنا شدم .کم کم که گذشت ازش خوشم اومد و وابستش شدم اونم بعد از یه سال ارتباطمون گفت که عاشقم شده.خلاصه میگم ۲ سال باهم درارتباط بودیم و تو این مدت مدام از خانوادش و وضعیت شون حرف میزد و میخواست بیاد خواستگاریم و مشکل خاصی هم باهم نداشتیم چون طرز فکر و عقایدمون شبیه بود.رشتش پرستاری بود(۲۳سالشه)و فقط چون شهرستان زندگی میکرد و من تهرانم گاهی میگفت از اختلاف فرهنگی میترسه و اینکه بهش بگن که تو درسطح ما نیستی و...

و منم چون خجالت میکشیدم نمیتونستم مستقیم بگم که خانوادم اینجوری نیستن ولی بهش یجورایی فهمونده بودم

تا اینکه بعد ۲_۳سال دعوامون شد و با این دلیل که من بیش از حد روش حساسم رفت.

اما رفتنش اینجوری بود که ۲ماه بعد دوباره اومد و بیشتر از گذشته درباره ازدواج حرف میزد اما باز به همون دلیل اختلاف فرهنگی رفت و دوباره هی اومد و رفت و هرچند وقت یبار فقط پیام میداد که حالمو بپرسه و ببینه مجردم یا نه:| پارسال بهم گفت نامزد میخواد کنه که فراموشم کنه و خسته شده ازین وضعیت که هی تو فکر منه ولی نمیتونه برسه بهم.و عید امسال نامزد کرد و الان بعد از ۶ماه باز اومده سمتم و میگه که نامزدشو دوست نداره و اونی که فکر میکرده نیس و میگه حلالم کن و...

منم باوجود همه ی سختیایی که تو زندگی باعثش شد(مثه کنکورم)هنوز دوسش دارم و از رابطمونم مادرم و خواهرش خبر داره و به خونوادشم گفته میخواد طلاق بگیره

منم مثل گذشته باهاش برخورد نکردم چون دوس ندارم زندگی نامزدشش بهم بریزه و دلش بشکنه و یا بدتر کنم همه چیزو.حتی بهش گفتم به شرطی حلالت میکنم که نامزدتو ناراحت نکنی انقدر.ولی چون هنوز دوسش دارم وقتی هی برمیگرده هوایی میشم و دلتنگترمیشم.بنظر شما منو دوس داره و نتونسته فراموشم کنه؟یا دلیل دیگس اومدناش

Hedieh💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اگه واقعا دوسِت داشت حتی نمیتونست به یکی دیگه فکر کنه چه برسه به اینکه تا نامزد کردن هم پیش بره

بعدم کلا نمیگم روابط مجازی همشون سطحین و به جایی نمیرسن اما در عمل درصد کمیشون به ازدواج ختم میشن و رابطه تا وقتی که همو چندین بار نبینین و حضوری صحبت نکنین رسمیت نداره

اینه که من جات بودم کلن جوابشو نمیدادم

مگه پسر قحطه که آدم توی فکر کسی بره که پررو پررو نامزد هم کرده!

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
به نظر من اگه واقعا دوسِت داشت حتی نمیتونست به یکی دیگه فکر کنه چه برسه به اینکه تا نامزد کردن هم پی ...

بله قبول دارم ولی گفت برای فراموش کردن من ازدواج میخواد کنه و من برام این سواله که چرا اگه دوستم نداشت و سرگرمی بودم با یه نفر دیگه بازم بیخیال نشد

Hedieh💔
بله قبول دارم ولی گفت برای فراموش کردن من ازدواج میخواد کنه و من برام این سواله که چرا اگه دوستم ندا ...

آخه عزیزم ببین چه دلیلی داره که بخواد تو رو فراموش کنه اصلا

کسی که عاشق باشه ریسک پذیره و سمج

تو که بهش گفته بودی خانوادت اونجوری نیستن و بحث ازدواجم که میکردین! میتونست جای این مسخره بازیا بیاد خواستگاری تو! حداقلش اگه جواب منفی هم میگرفت دیگه کمترین تلاشو برای به دست آوردن عشقش کرده بود

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
تورو خدا بهش رو نده بزار با نامزدش زندگيشو ادامه بده جوابشو نده بزار بره سر زندگيش نزار يه دختر زندگ ...

من یکساله باهاش حرفی نزدم و کاریش ندارم  ولی اون هفته پیش اومد سمتم باز

که بازم باهاش کاری نداشتم فقط به خواهرش گفتم مشکلشو حل کنید حلم نشه نباید سمت من بیاد

Hedieh💔
بله قبول دارم ولی گفت برای فراموش کردن من ازدواج میخواد کنه و من برام این سواله که چرا اگه دوستم ندا ...

به دهنش شیرین اومدی

به نظر آدم تنوع طلبی میاد

آدمی که به خاطر فراموش کردن یکی دیگه بره ی دخترو بدبخت بکنه ارزش فکر کردن هم نداره

دوست داشت پات وایمیستاد

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

حدس من اینه که میخواد دو تا رو داشته باشه. خیلیا ازدواج میکنن بعد میان میگن طرف رو دوست نداریم تا با یکی دیگه هم باشن

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1
آخه عزیزم ببین چه دلیلی داره که بخواد تو رو فراموش کنه اصلا کسی که عاشق باشه ریسک پذیره و سمج تو ک ...

بله واقعا منطقیه

منم گفتم بهش

بدترین اتفاق شاید این بود میزدن تو گوشِت!

ولی چیزی که نمیذاره از فکرش بیرون بیام این رفت و امداشه

Hedieh💔

منم یکی را دوست داشتم ،خیلی هم دوست داشتم،با دیدنش ضربان قلبم میرفت رو هزار.اونم خیلی دوستم داشت.ما مدت زیادی باهم نبودیم چند ماه اونم تلفنی فقط دوبار همو دیدیم و چندبارم دورادور.اون مدام از اینکه در سطح خانواده ما نیست میگفت،دیپلم داشت شغل نداشت.منم منطقی فکر کردم دیدم باهاش آینده ام نامعلومه،کات کردیم.بعد از چندسال فهمیدم رفته ادامه تحصیل داده تو دانشگاه با یه دختری آشناشده و ازدواج کردم الانم یک بچه دارن.رفته تو نیروانتظامی استخدام شده....و اما شوهر من لیسانس بود با شغل آزاد درآمدش بد نیست در کل موقعیتش بهتر از اون آقاست،من و اون دوست سابقم هر سال عاشورا همو میبینیم،شاید باورمان نشه ولی هر دفعه منو میبینه گریه میفته،نمیدونم چرا گریه میکنه!!! از دور بهم سلام میده منم جواب میدم

خدایا شکرت   
حدس من اینه که میخواد دو تا رو داشته باشه. خیلیا ازدواج میکنن بعد میان میگن طرف رو دوست نداریم تا با ...

من از خواهرش پرسیدم.حتی تلفنی حرف زدیم و گفت که از روز اول عقدشون تا الان مدام بهونه میاره و یا از خونواده نامزدش ایراد میگیره یا خود تامزدش و الانم چند وقته بحث طلاقو میکشه وسط

Hedieh💔