سلام به همگی
من یه دختر۲۰ ساله ام که میخواستم درباره یه موضوعی نظرتونو بدونم.خودم انقدر باخودم کلنجار رفتم به نتیجه ای نرسیدم:(
من ۵ سال پیش به طور مجازی و اتفاقی با یه پسری آشنا شدم .کم کم که گذشت ازش خوشم اومد و وابستش شدم اونم بعد از یه سال ارتباطمون گفت که عاشقم شده.خلاصه میگم ۲ سال باهم درارتباط بودیم و تو این مدت مدام از خانوادش و وضعیت شون حرف میزد و میخواست بیاد خواستگاریم و مشکل خاصی هم باهم نداشتیم چون طرز فکر و عقایدمون شبیه بود.رشتش پرستاری بود(۲۳سالشه)و فقط چون شهرستان زندگی میکرد و من تهرانم گاهی میگفت از اختلاف فرهنگی میترسه و اینکه بهش بگن که تو درسطح ما نیستی و...
و منم چون خجالت میکشیدم نمیتونستم مستقیم بگم که خانوادم اینجوری نیستن ولی بهش یجورایی فهمونده بودم
تا اینکه بعد ۲_۳سال دعوامون شد و با این دلیل که من بیش از حد روش حساسم رفت.
اما رفتنش اینجوری بود که ۲ماه بعد دوباره اومد و بیشتر از گذشته درباره ازدواج حرف میزد اما باز به همون دلیل اختلاف فرهنگی رفت و دوباره هی اومد و رفت و هرچند وقت یبار فقط پیام میداد که حالمو بپرسه و ببینه مجردم یا نه:| پارسال بهم گفت نامزد میخواد کنه که فراموشم کنه و خسته شده ازین وضعیت که هی تو فکر منه ولی نمیتونه برسه بهم.و عید امسال نامزد کرد و الان بعد از ۶ماه باز اومده سمتم و میگه که نامزدشو دوست نداره و اونی که فکر میکرده نیس و میگه حلالم کن و...
منم باوجود همه ی سختیایی که تو زندگی باعثش شد(مثه کنکورم)هنوز دوسش دارم و از رابطمونم مادرم و خواهرش خبر داره و به خونوادشم گفته میخواد طلاق بگیره
منم مثل گذشته باهاش برخورد نکردم چون دوس ندارم زندگی نامزدشش بهم بریزه و دلش بشکنه و یا بدتر کنم همه چیزو.حتی بهش گفتم به شرطی حلالت میکنم که نامزدتو ناراحت نکنی انقدر.ولی چون هنوز دوسش دارم وقتی هی برمیگرده هوایی میشم و دلتنگترمیشم.بنظر شما منو دوس داره و نتونسته فراموشم کنه؟یا دلیل دیگس اومدناش