2777
2789
مال من شيطون بودن خيلي زود فكر كنم ٢٥ 

از هفته بیست و پنج فهمیدی؟

من الان نوزده هفتمه دیر نشده ب نظرت 

نگرانم خدایا

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب  منم دوس دارم زیاد بمونم ک حداقل اونا خودشون بخیه هام رو شست و شو بدن  تو خونه سخت ...

زياد شئت و شو نداره روش پانسمانه من اومدم خونه اومدن برام باز كردن 

من اونجا كاري نداشتم بيخودي نگهم

داشتن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
از هفته بیست و پنج فهمیدی؟ من الان نوزده هفتمه دیر نشده ب نظرت  نگرانم خدایا

نه بابا خوبه نگران نباش وقتي دكتر ميگه حله خيالت راحت باشه اره من از اونموقع زيادي تكون ميخوردن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
به شیرخشک عادت نکردن بعدش؟  تاکی شیر خودتو بشون میدادی؟کافیشون بود؟ وااای 5روز که زیاده چرااین ...

چرا عادت كردن من هردو رو با هم دادم خيلي سخته خيلي سخت اگر بخواي كامل بايد برات توضيح بدم 

اره بيمارستانم خيلي گير بود

نه بابا خوبه نگران نباش وقتي دكتر ميگه حله خيالت راحت باشه اره من از اونموقع زيادي تكون ميخوردن

کلا شیرخودتوفقط بهشون دادی یا از شیرخشک هم کمک گرفتی؟

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...
کلا شیرخودتوفقط بهشون دادی یا از شیرخشک هم کمک گرفتی؟

نه هر دو را با هم دادم تا الان كه نزديك دوسالن

چرا عادت كردن من هردو رو با هم دادم خيلي سخته خيلي سخت اگر بخواي كامل بايد برات توضيح بدم  اره ...

منم میخوام اگه خدا بخواد تمام سعیمو کنم شیر خودموبدم اگه تجربه ای که داری بم بگی ممنون میشم

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...
منم میخوام اگه خدا بخواد تمام سعیمو کنم شیر خودموبدم اگه تجربه ای که داری بم بگی ممنون میشم

حتما عزيزم 

اول اينكه بايد صبور باشي ما چون دوقلو بدنيا اورديم بدنمون ضعيفتره و ممكنه دير تَر شيرمون بياد 

بچه هاي دوقلو فك ضعيفي دارن و نميتونن شير مادر را مك بزنن 

پس نبايد هيچ توقعي از اونا و از خودمون داشته باشيم فقط بايد تلاش كنيم و برأي حرفاي ديگران اصلا ارزش قائل نشيم و اجازه نديم كسي خودشو با شما مقاييسه كنه 

من وقتي ريلكس شدم با كمك پرستارم كه نوك سينمو ماساژ داد شيرم اومد ، اما بچه ها نميتونستن بخورن از طرفي هم اگر زير سينم نميخوابيدن ممكن بود ديگه سينرو قبول نكنن 

نوزاد هر3 ساعت بايد شير بخوره 

من قبلش مياوردم زير سينم و هر كدوم را ده دقيقه زير سينه نگه ميداشتم ميدونستم نميتونه بخوره ولي بايد بؤ ميكرد و حسم ميكرد بعد بهش شير خشك ميدادم تا وزن بگيره 

شروع كردم به دوشيدن شيرم 

كارم چهار مرحله بود اول شيرمو ميدوشيدم 

بعد بچه هارو ميزاشتم زير سينم ده دقيقه بعد شير دوشيدمو ميدادم و بعد شير خشك 

اين روند تا ٥ ماهگي ادامه داشت تا بچه ها فكشون محكمتر شد و تونستن شيرمو مك بزنن و سينه را ول نكنن و اما من باز ميدوشيدم كه شيرم زياد تَر بشه و بهشون شير خشك هم ميدادم 

الان نزديك ١٧ ماه هستن روزا كامل شير خودمو ميخورن شبا هم موقع خواب شير خشك بهشون ميدم 

اميدوارم تجربم بهتون كمك كنه ♥️

از هفته بیست و پنج فهمیدی؟ من الان نوزده هفتمه دیر نشده ب نظرت  نگرانم خدایا

حديث جان من تجربه شيردهيم را تو پست قبلي گذاشتم اگر قصد داري شير خودتم بدي فكر كنم كمكت كنه ♥️