2777
2789
پس چرا من دکترم بم تاریخ آخر 38روداده 

بهتره ک 

درشت میشن 

منم این هفته نوبت دارم میخوام بهش بگم تا اخر ۳۷ حداقل صبر میکنم 

ولی میترسم چون مسوولیتش پای خودمه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ٣٦ بود  خيلي كوچك إخراش تركيد و بزرگ شد من أواسط هيچكس نميفهميد دوتان

خیر ببینی ننه سوالامو جواب بده کلی علامت سوال داره دور سرم میچرخه😅

نینی هات چند کیلو به دنیا اومدن؟

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...
وای گفتی ده دیقه بیشتر نمیشه یه هیجانی گرفتم که نپرس😍 شما چقدر بعد از عمل بی حرکت بودید؟کمر درد هم ...

اره بابا همش ده دقيقه شد من ني ني هارو ديدم بعدم زود دوختنم 😅 خوب رو تخت كه بي حركت بودم تا بردنم تو اتاق مخصوصم اونجا هم خودشون جا به جام كردن و گفتن امشب مجازم هيچ كاري نكنم و فقط بخوابم اما يكم هم بچه هارو اوردن زير سينم و بردن 

من ده روز بعد شيرم اومد گلم 

نه شب اول خوب بودم اما از فردا پرستارا مرتب بهم قرص ميدادن كه خوب بشم 

اما از فردا كاراي بچه هارو خودم ميكردم البته پرستارا هم كمك ميدادن 

اما از بعد مرخص شدنم هم درد همچنان باهام بود كلا خيلي بايد مراعات كنيم 

خواهش ميكنم عزيزم هر سوالي داشتي بپرس

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
بهتره ک  درشت میشن  منم این هفته نوبت دارم میخوام بهش بگم تا اخر ۳۷ حداقل صبر میکنم&n ...

چرا این دکترا اینقدر نظراتشون باهم متفاوته خب شما دوقلوداری منم دوقلو دارم فرقش چیه که شما 36گفته من38

خیر ببینی ننه سوالامو جواب بده کلی علامت سوال داره دور سرم میچرخه😅 نینی هات چند کیلو به دنیا اومدن ...

بگو گلم راحت باش 😙 

٢ كيلو 😅

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
اره بابا همش ده دقيقه شد من ني ني هارو ديدم بعدم زود دوختنم 😅 خوب رو تخت كه بي حركت بودم تا بردنم ت ...

توی اون ده روز پس نی نیا چی میخوردن؟

مگه جند روز تو بیمارستان بودی اینطور که پیداست بیشتر از یه شب بوده

چرا این دکترا اینقدر نظراتشون باهم متفاوته خب شما دوقلوداری منم دوقلو دارم فرقش چیه که شما 36گفته من ...

نمیدونم 

دکترم گفت بیشتر از ۳۶ نگه نمیدارن دوقلوها رو ولی من خودم دوس دارم بیشتر بمونن رشد کنن 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
توی اون ده روز پس نی نیا چی میخوردن؟ مگه جند روز تو بیمارستان بودی اینطور که پیداست بیشتر از یه شب ...

شير خشك عزيزم ، اره من پنج روز نگام داشتم به زور اومدم بيرون

نمیدونم  دکترم گفت بیشتر از ۳۶ نگه نمیدارن دوقلوها رو ولی من خودم دوس دارم بیشتر بمونن رشد کنن ...

دکتر من اصلا دوقلو بودنو درنظر نگرفت فقط سزارین شدنمو در نظر گرفت 

به شیرخشک عادت نکردن بعدش؟  تاکی شیر خودتو بشون میدادی؟کافیشون بود؟

وااای 5روز که زیاده چرااینقدر نگهت داشتن پس

چ خوب 

منم دوس دارم زیاد بمونم ک حداقل اونا خودشون بخیه هام رو شست و شو بدن 

تو خونه سخته