2777
2789
عنوان

تشخیص pcod

212 بازدید | 11 پست

ماه پیش رفتم سونوگرافی نوشته تشخیص pcodدکتر برام توضیح داد ک یعنی چی یه ماهم قرص جلوگیری خوردم ک اگر کیستی چیزی هست رفع بشه این ماه اقدامم کسی این مورد رو داشته و زود باردار شده باشه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

الان ده ساله دارم .دوساله اقدامم نشده چون شوهرمم مشکل داره.اگه واسه شما خفیف بشه .همسرت مشکل نداشته باشه میشه.دوستم شدید داشت الان دوتا پسر داره

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
الان ده ساله دارم .دوساله اقدامم نشده چون شوهرمم مشکل داره.اگه واسه شما خفیف بشه .همسرت مشکل نداشته ...

من یبار پارسال باردار شدم تازه بگیر نگیر اقدام کردم ۲ماه باردارشدم دکتر هم میگه شرایط رحمم خوبه اما قبلی سقط شد اونم خودم خودمو بیخودی تو استرس گذاشتم بچه تو شکمم مرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار پارسال باردار شدم تازه بگیر نگیر اقدام کردم ۲ماه باردارشدم دکتر هم میگه شرایط رحمم خوبه اما ...

ایشالاه زود میشی میگیری تو بغلت سالم سالم

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
ممنونم.... چ جوری میشه تشخیص داد خفیفه

اضافه وزن نداشته باشی موی زاید کم باشه پریودت زیاد نامنظم نباسه

یه چیز بگم خواهرمنم داشت ولی باردار شد دوتا بچه داره.شوهرت سالم باشه زودباردارمیشی

یه چیز بگم خواهرمنم داشت ولی باردار شد دوتا بچه داره.شوهرت سالم باشه زودباردارمیشی

خداروشکر انشالله خدا دامن ماهارو هم سبز کنه