2777
2789
عنوان

خدا رو هزار بار شکر ولی حالم هم بده.

847 بازدید | 35 پست

سلام دوستان بعضی هاتون اینور اونر پراکنده کامنتهامو خوندین.خصوصی برا بارداریم تاپیک نزدم یا عکس بی بی چک نذاشتم  ۵ مهر باید پری بشم ولی خیلی زودتر فهمیدم خدا صدای دلمو شنیده و حامله هستم .برا هر علامتش هم هزار بار خدامو شکر میکنم چون حسرت این علایمو میخوردم .

ولی خب از الان حالم هم بده منی که صبحها با زور اصلحه هم تا ۱۰ پا نمیشدم الان ساعت ۶ و ۷ بیدار باشم صبحها حس میکنم از رو زمین میکشنم تا ساعتهای ۲ ظهر حال جالبی ندارم دو تا بارداری داشتم که متاسفانه نموندن تو اونا راحت بودم ولی این یکی یه چیز دیگه هست خواستم نظر دوستانی که تجربه منو داشتن بدونم اگه راه کاری هست بگن .خیلی سرگیجه دارم حالت حالت تهوع هم بارز نیست ولی واقعا به هم ریختم صبحها چشمام که باز میشه میترسم از جام بلند شم.همش حس میکنم پا شم میچسبم به دیوار .... ممنون میشم نظر بدین .از همین تریبون اعلام میکنم الهی دامن هر چی منتظره سبز بشه آمیییییییننننن

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

مبارکه با ازمايش فهميدي؟منم فرداموعدمه ولي ديروزمريض شدم دعام کن اين ماه اخرپريودباشه اصن باورم نميشدباردارنباشم خيلي علامت داشتم

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
مبارکه با ازمايش فهميدي؟منم فرداموعدمه ولي ديروزمريض شدم دعام کن اين ماه اخرپريودباشه اصن باورم نميش ...

نه عزیزم با بی بی چک از رو علایم مشکوک شدم هر چی بی بی چک زدم مثبت شدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه با ازمايش فهميدي؟منم فرداموعدمه ولي ديروزمريض شدم دعام کن اين ماه اخرپريودباشه اصن باورم نميش ...

والله میگفتم محاله با این همه تقویت و دارو خبری نیست یهویی علایم حمله ور شدن.انشالله که باردار میشی عزیزم برام دعا کنم این دفعه خوب پیش بره سرگیجه منو کشته

والله میگفتم محاله با این همه تقویت و دارو خبری نیست یهویی علایم حمله ور شدن.انشالله که باردار میشی ...

ان شاالله تا اخرش به سلامت پيش بري

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  

عزیزم هیچ کاری نیاز نیست بکنی این روزا باید بگذره انشالله ماه 4 به بعد همه چی تمومه عین برق و باد هم رد میشه این روزا ازش لذت ببر

من شنیدم زنجبیل خوبه 

اگه ویار و تهوع داری بیسکوییت ترد بگیر یا ناشتا بخور 

ضعف و بیحالی هم که طبیعیه 

ولی کلا در کل حدس میزنم دخمل باشه که حالت اینجوریه

منم اینجوریم دورارجون بعضی وقتا حس میکنم داره جونم درمیاد تهوع ندارم یکم بوها اذیتم میکنه اما خیلی حس خسنگی و بی قراری دارم 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
والله میگفتم محاله با این همه تقویت و دارو خبری نیست یهویی علایم حمله ور شدن.انشالله که باردار میشی ...

چشمای منم سیاهی میره و سردرد دیوونم کرده واقعا

عزیزم هیچ کاری نیاز نیست بکنی این روزا باید بگذره انشالله ماه 4 به بعد همه چی تمومه عین برق و باد هم ...

هشت روز مونده به پریودم تستم هاله انداخت از پریروز هم کلا حالم عوض شد باور کن بعضی وقتها تو بدترین حالم میگم خدایا شکرت که حتی اینجوریم ولی بعضی وقتها یهویی از حال و وضعم میترسم که نکنه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد .

چشمای منم سیاهی میره و سردرد دیوونم کرده واقعا

دقیقا منم نمیتونم حالمو توصیف کنم تازه مونده به پریودم میگن شش هفته به بعد بدتر هم میشی.اصلا ناشکر نیستم ولی دنبال راه حل هم هستم 

دقیقا منم نمیتونم حالمو توصیف کنم تازه مونده به پریودم میگن شش هفته به بعد بدتر هم میشی.اصلا ناشکر ن ...

من 6 هفته ام ولی قبلش هم همینجور بودم بدتر هم بودم ب نطرخودم کمی بهترم الان اصلا دارو مصرف نگن 

من 6 هفته ام ولی قبلش هم همینجور بودم بدتر هم بودم ب نطرخودم کمی بهترم الان اصلا دارو مصرف نگن 

انشالله هر چه زودتر بهتر بشین. در کل لاغرم میترسم نتونم خوب بخورم و خطری باشه .خواهرم یکی از بارداریهاش از اول تا وقت زایمان بد حال بود امیدوارم خدا وضعیتمو در نظر بگیره حداقل همینجوری نصف روز خوب نصف روز بد حال بمونم .

انشالله هر چه زودتر بهتر بشین. در کل لاغرم میترسم نتونم خوب بخورم و خطری باشه .خواهرم یکی از بارداری ...

عزیز دلم انشالله که بارداری راحتی داشته باشی و صحیح سالم نی نی دنیا بیاد