همه ی اعضای خانواده میزنیم مامانم خواهرام بچه هاشون
منتها امسال چون تحریما شدیده نزدم چون معلوم نیست از کجا اومده ما مال هلند و می زدیم
خواهرزادم از شش سالگی میزده الان ۷سالشه امسال هیچ کدوم نزدیم
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینم بگم که دیروز که پسرمو بردم بهداشت گفت معلوم نیست از کجا میاد از من میپرسی امسال نزن
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
خوب بود؟ باعث میشد کمتر سرما بخوره یا سرماخوردگی هاش خفیف بشه؟
عزیزم واکسن آنفولانزا اسمش روشه
مقاومت دربرابر آنفولانزا
نه سرماخوردگی و عفونت
ما همه مون سرما هم میخوردیم
منتها نهایتش سه روز بود زود خوب میشدیم