2777
2789
عنوان

چطور از همسرتون پول میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 5934 بازدید | 97 پست

بهش میگم میخوام اینکارو کنم اینقد پول لازم دارم بریز به کارتم.معمولا میده

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه بستگی به خودش و خونواده ای که توش بزرگ شده داره که چه رفتاری داشتن! شاید بلد نیست و پدرشم نمیکرده که این یاد بگیره شایدم خسیسه که باید حل بشه... 

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  

خودم كارت دارم ديگه پولم تموم بشه ميگم بريز 

ولي شوهر من زياد خونه نيست برأي همينم پول پيش من هست

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
مجبورش کردم ماهی ۵۰تومن واسه پس انداز هرماه برام بریزه نخندید توروخدا انقد خسیسه همینم به زور راضی ش ...

چقدر عکس پروفایلت با نام کاربریت بهم میان     

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

من از اول گفتم خرجیه خونه باید دسته خودم باشه و ماهیانه هم تعیین کردیم برای خودم البته هر سال میکشم روش😆 میریزه به حسابم چون میدونه مدیریت من بهتره

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
مجبورش کردم ماهی ۵۰تومن واسه پس انداز هرماه برام بریزه نخندید توروخدا انقد خسیسه همینم به زور راضی ش ...

وای باورم نمیشه فقط ۵۰ ماهیانه

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم

منم مثل شما هستم یعنی خرید خونه با شوهرمه ولی مدیریت با منه یعنی دقیق از موجودی کارتش و خریداش میدونم ولی مثلا بخوام برم آرایشگاه خودش میبره میاد دنبالم در واقع بازار تنهایی نمیرم چون شهری ک زندگی میکنیم اينجوري هستن همه ولی شهرستان برم تنها میرم بازار کارتش ميده بهم سخت نمیگیره روی خرید کردنم 

ولی الان سه ماه هستش ماهی دویست میریزه به کارتم که دلم گرم شه چون منم مثل شما بهش گفتم من نمیتونم پس انداز کنم اينجوري دلم گرم نیست دیگه از اون ماه دویست تومن ميده سر ماه که البته تا الان چیزی پس انداز نشده؟ 😆 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
اینایی که میگن شوهرمون پول نمیده اصلا برا من هیچ توجیهی ندارن. آخه مگه شما از صبح تا شب زحمت نمیکشین ...

منطقشون اینه که کار خونه درمقابل کاری که اونابیرون میکنن چیزی نیس 

آخه همه چیزم زورکی نمیشه همش میگن توقعت زیاده

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘

یه کارت داده دستم که اس ام اسش برای اون میره هر وقت از یه حدی کمتر میشه خودش پر میکنه هیچوقت برای پول بهش چیزی نگفتم خودش وظیفشو میدونه 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

کارت رایانه دستنه همیشه.وای ازون زیاد خرج نمیکنم.هروقت بخوام برم خرید میگم کارتتو بده.اونم میده عادت نداره بمرسه جی میخوای یا چقد شد یا بیار ببینم چی خریدی.برا ندرسه دخترمم هرروز از کیفش برمیدارم😆

این دیگه بستگی به خودش و خونواده ای که توش بزرگ شده داره که چه رفتاری داشتن! شاید بلد نیست و پدرشم ن ...

پدرشوهر من كل زندگيش به نام زنشه

هرماه مادرشوهرم پنج شش ميليون فقط پس انداز داره

از ي جنس پارچه، كم كم، سه رنگشو ميخره، ي مدل لباس ميدوزه  

هرچيزي هم ببينه، بايد بخره

اصلا پدرشوهرم وظيفه خودش ميدونه اگه چيزي منه عروس خريدم ،مادرشوهرم حتما بايد بخره

خلاصه كه بچه چنين پدري شده اين  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بهتره مثلا وقتي چيزي نياز داري يك مقدار بيشتر بگي مثلا اگر ٢٠تومن ميشه بگو ٣٠ و اون اضافه رو پس اندا ...

اینقدر همه چی گرون شده همون مبلغی که واقعا هست هم بتونم ازش بگیرم هنر کردم،