2777
2789
عنوان

کسانی که نوزادهشت ماهه دارن؟؟

126 بازدید | 12 پست

دوستان من دخترم هشت ماهشه.چی میتونم بهش بدم که مقوی باشه.وشکمشوسیرکنه.البته بگم خیلی لاغر وریزه میزه است.دوس دارم یکم تپل هم بشه.تجربم تواین زمینه خیلی کمه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اول اینو بگم خیلی به فکر تپل شدن نباش.ببین نمودار رشدش چطوره. چون الان چاق بشه سلولهای چربیش بعدا برنمی گردن تا بتونه خودشو وقتی بزرگ بشه لاغر کنه و هی باید دنبال رژیم باشه.

دوم اینکه سه وعده اصلی منظم براش داشته باش تا هم عادت کنه هم اشتها داشته باشه.دو وعده هم میانوعده باید داشته.اولویت اول هم با شیر مادره.تو غذاش کره بریز. هله هوله هم عادتش نده. منظم هم ساعتای خوابش باشه اینا تو رشدش واقعا موثر هستن

ببین اول اینو بگم خیلی به فکر تپل شدن نباش.ببین نمودار رشدش چطوره. چون الان چاق بشه سلولهای چربیش بع ...

مرسی عزیزم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

نمیدونم.بخدا خیلی بچه سختیه دخترشما وزن وقدالانش چطوره؟موقع تولد چطوربود؟

الآن هفت کیلوچهارصدگرم.قدش که خیلی بلنده.وزنش موقع تولدسه کیلووسیصد.