بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه میکنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
خوب شخصیت دم دمی مزاج داره دیگه مردای فروردین دوست دارن چند زن داشته باشن چون شخصیتشون اینه هر موقع یه زن میخوان یه بار خوشگل یه بار صبور یه بار مهربون کلا مردا همیشه یه مشکل دارن و نمیشه درست کرد پس باید خودمون با اون شرایط وفق بدیم
والا من نمیگم اونو بذاره کنار اتفاقا باید هر طرف احترام متقابل بذاره و هرکی جایگاه خودشو داشته باشه. ولی وقتی اون نیست خیلی با من خوبه به محض اینکه باهم خوب میشن اصلا من دیگه وجود ندارم! مهربونی ام بکنم از خودم بدم میاد احساس حقارت میکنم این وسط حتی!
آخه آدم به مامانش میگه برو گم شو حالم ازت بهم میخوره؟ بعد فرداش انگار نه انگار بعد مثلا باهم برنام ...
مادرو پسر هیچ موقع بدنمیشن خیالت راحت شوهره منم تا دعوامون میشه مامانش میاد بیرونش میکنه میگه به تو چ فضولی؟۲روز بعداشتی میکنن بابا تااخر که نمیتونن قهرباشن