2777
2789
عنوان

طرز برخورد با شوهر جوگیر ! ؟ دیگه کم آوردم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 29 پست
خوب شخصیت دم دمی مزاج داره دیگه مردای فروردین دوست دارن چند زن داشته باشن چون شخصیتشون اینه هر موقع ...

آخه پیرم کرد خودمو با کدوم حرفش وفق بدم؟

یه ویلا ساختیم پارسال مادرش هروقت خواسته اومده با ما

بماند چقدر منو اذیت کرد سر چیدن اونجا و حرف زد دنبالم

چقدر دعوا انداخت تو خونه ما 

الان گفته کلید بدین من خودم میخوام برم 

والا من نمیگم اونو بذاره کنار اتفاقا باید هر طرف احترام متقابل بذاره و هرکی جایگاه خودشو داشته باشه. ...

منم اوایل ازدواج احساس میکردم من اضافیم بین مادروپسر همش حسادت میکردم انگارمن مامانش بودم اون زنش  

بود...خلاصه بچه که اومد خوب شد 

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شوهر منم اینجوریه شایدم یکی دو پله بیشتر بعد ۳ سال بلاخره طلسمش شیکست امروز میخوام برم مشا ...

ایشالله که نمیزنه خوش به حالت اگه رفتی و دیدی خوب حرف زد و تاثیر داشت روتون بیا اینجا بگو منتظرماااااااااااا..

منم اوایل ازدواج احساس میکردم من اضافیم بین مادروپسر همش حسادت میکردم انگارمن مامانش بودم اون زنش &n ...

نه بابا بچمم دچار دوگانگی شده چون با اونم همین حالته

ایشالله که نمیزنه خوش به حالت اگه رفتی و دیدی خوب حرف زد و تاثیر داشت روتون بیا اینجا بگو منتظرماااا ...

حتما ....فقط نمیدونم از کجا شروع کنم بهش بگم کل وقت مشاوره نیم ساعت من ۳_۴ ساعتهم کممه برا توضیح

دخترم آنا همه زندگیمه😘
چند روز دیگه میشه ۷ سال بخدا فقط باید دعا کنم با هم قهر باشن که بتونم مثل آدم زندگی کنم ! اینم شد ز ...

۷سال؟کمم نیست....ببین شوهره من صبح تا شب خونه مامانش بود تو ی ساختمونیم طوری که فقط تو رخت خواب یاسرشام میدیدمش وهرچی میگفتم بچه ننه ای و....بدتر میکرد انقد حرص خورده بودم اشتها نداشتم دیگه نی قلیون شدم همش دلدردداشتم تو فکرجدایی بودم یه روز یه بنده خدایی خیرببینه بهم گفت بهترین کارتشویقه قبل ازاینکه اون بره توبگو برو پیش مامانت تنهاس پاشو خواستید جایی برید بگو مامانتم بیاد چیزی خرید بگو واسه اونم بخریم...این کارارو میکردم و ازحرص میمردم ولی خدا روشکرکم کم دید نهه خبری نیست و زده شد الان یه ساعتم نمیره پیشش بچه ام که اومد بهترشد 

حتما ....فقط نمیدونم از کجا شروع کنم بهش بگم کل وقت مشاوره نیم ساعت من ۳_۴ ساعتهم کممه برا توضیح

عزیزمن و شوهرم رفتیم مشاوره خیلی بد بود کلی حرف زدیم کلی گریه کردم فقط مثه بز نگاه میکرد اخرم ی کتاب معرفی کرد و یه روانشناس که بخوره توسرش کاربلدنبود 

عزیزمن و شوهرم رفتیم مشاوره خیلی بد بود کلی حرف زدیم کلی گریه کردم فقط مثه بز نگاه میکرد اخرم ی کتاب ...

والا منم خودم یه یکی دو جلسه پیش یه روانشناس رفتم بدترم کرد اینو میگن خیلی خوبه کارش میخوام شوهرمم بیاد تا با اونم حرف بزنه

دخترم آنا همه زندگیمه😘
 وای شوهر منم اینجوریه شایدم یکی دو پله بیشتر بعد ۳ سال بلاخره طلسمش شیکست امروز میخوام برم مشا ...

برات آرزوی موفقیت میکنم...خدا کنه مشاورت به دلت بشینه و مشکلت رو با کمکش حل کنی

اگه دیدی دوسش نداری عوضش کن من خودم چن تا مشاور عوض کردم تا دلخواهم رو پیدا کردم...و اون بود که زندگیم رو نجات داد

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
۷سال؟کمم نیست....ببین شوهره من صبح تا شب خونه مامانش بود تو ی ساختمونیم طوری که فقط تو رخت خواب یاسر ...

منم میگم میگم خوب با ما بیاد مگه مشکلی هست؟ 

من هیچ وقت نگفتم نیاد یا نرو

تازه مامانش اصلا زیاد تحویلش نمیگیره این خودشو جر میده از اون ور میفته

بخدا یه سالی رابطه نداشتیم باهاش انقدر راحت بودم

نه میومد نه میرفتیم

خودش بعضی وقتا میرفت سر میزد

برات آرزوی موفقیت میکنم...خدا کنه مشاورت به دلت بشینه و مشکلت رو با کمکش حل کنی اگه دیدی دوسش نداری ...

خوب کی بود به ما هم معرفی کن منکه مشاور درست حسابی ندیدم اصلا 

تازه منم برم این نمیاد انقدر از خودش مطمئنه