2777
2789
عنوان

اگه باردارم باشم چی!!!!!!!

391 بازدید | 35 پست

سلام دوستان 

من چندهفته پیش یه رابطه محافظت نشده داشتم اما تقریبا 4،5 ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم

حالا امروز 8 روز از وقت پریودم گذشته میترسم باردار باشم آخه من پسرم تازه رفته تو 10 ماه!!!!

خیلی کوچیکه 

ممکنه با وجود قرص اورژانسی باردار شم؟؟؟؟خیلی میترسم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزيزم ممكنه با اين تحريمها و قرصهاي اشغال من خودم شدم ( انشالله نباشي)

وای خدای من😢😢😢😢

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
فکر نکنم باردار باشی احتمالا بخاطر اورژانسی پریودت عقب افتاده, ی بی بی چک. میزدی

جراتشو ندارم آخه اگه مثبت شه سکته میزنم😖😖😖

نه باردارنیستی..منم چندبارقرص اورژانسی خوردم پریم تابیادتامرزسکته رفتم..باوجودقرص اورژانسی احتمال با ...

ان شاالله همینجوری باشه

سلام،نه عزیزم باردار نیستی،قرص خوردی نمیذاره باردار بشی،این قرصا پریودی رو عقب میندازن،منم یه بار اینطوری شدم،قرص خورده بودم،پریود نمیشدم اما بیبی چک و ازمایشمم منفی بود ،امپول داد دکتر بازم دوهفته بعدش پریود شدم،

خدایا شکرت🌹🌹🌹
انشالله نيستي گلم همه كه مثل هم نيستن 

ان شاالله 

توروخدا دعا کنین نباشم آخه الان اصلا موقعیت مناسبی برای یه بچه دیگه نیس؛؛از یه طرف خونه سازی داریم از یه طرف پسرم کوچیکه از یه طرف همه چی گرونه از یه طرفم شوهر من فقط یه مغازه داره اونم تو این اوضاع