2777
2789
عنوان

اگه باردارم باشم چی!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،نه عزیزم باردار نیستی،قرص خوردی نمیذاره باردار بشی،این قرصا پریودی رو عقب میندازن،منم یه بار ای ...

ان شاالله🙏🙏🙏

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
منم قرص اورژانس خوردم ولی باردار شدم😐

چقدر بعد رابطع خوردین؟؟؟

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
بله امکانش هست من خوردم باردار شدم ولی خارج رحمی نخورین این قرصارو

یعنی چجوری خارج رحمی؟؟؟

یعنی سقط شد؟؟

گاهی میشه من شدم دکتر گفت قرص خوب اثر نکرده خارج رحم شده

😖😖😖😖

من روز سوم خوردم البته هنوز 72 ساعت نشده بود

خوب من به 24 ساعتم نرسید

شاید شما دیر خوردی

یعنی چجوری خارج رحمی؟؟؟ یعنی سقط شد؟؟

تو لوله بود. آره عمل کردم. خونریزی شدید داشتم همش فکر می کردم پریودمه

بعد دردام شروع شد رفتم سونو و آزمایش دیدم یک ماهه حامله ام

قرصه اثر نکرده بود

ایشالا که شما باردار نباشی

ایشالله شما باردار نباشی من باردار باشم  بگو ایشالله🙄😂😂

ان شاالله شما بشی جای من🙏🙏🙏

به حق همین روزای عزیز خدا بهتون نی نی بده 

تو لوله بود. آره عمل کردم. خونریزی شدید داشتم همش فکر می کردم پریودمه بعد دردام شروع شد رفتم سونو و ...

دعا کنین توروخدا برام

گاهی اینطوری میشه من همیشه قرص رو می خوردم اثر می کرد ایندفعه اینطوری شد شانسه دیگه

چی بگم فقط خدا کنه واسه من اینجوری نباشه

منم قرص اورژانس خوردم ولی باردار شدم😐

همدردیتون منو کشته ینی😂😂😂

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️