2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نکنه عشقت بوده

دوست پسر سابقم بود. خیلی مدعی بود که عاشقمه. میومد گریه میکرد که تو رو خدا ولم نکن...ولی خب خیلی اذیتم کرده بود منم قبلا چندبار بخشیده بودمش دیگه نمیخواستمش. الان بعد از حدود یک سال اینو دیدم

البته من تو یه رابطه ی جدیدم و خیلیم راضیم...اما باورم نمیشه اون آدم با اون همه ادعا رل زده دوباره!

دوست پسر سابقم بود. خیلی مدعی بود که عاشقمه. میومد گریه میکرد که تو رو خدا ولم نکن...ولی خب خیلی اذی ...

عزیزم همه همینن..تو توی رابطه ی جدیدی ..اونم تو رابطه ی جدیده ...سخت نگیر ...دنیا همینه 

دوست پسر سابقم بود. خیلی مدعی بود که عاشقمه. میومد گریه میکرد که تو رو خدا ولم نکن...ولی خب خیلی اذی ...

هی خواهر الان شوهرا دارن خیانت میکنن اونم به شریک زندگیشون شما که جدا شدین  بیخیال بابا به عشق جدیدت برس 

خودت باش😎مگه خودت چشه 
عزیزم همه همینن..تو توی رابطه ی جدیدی ..اونم تو رابطه ی جدیده ...سخت نگیر ...دنیا همینه 

من اصلا نمیخوامش...نمیدونی چقدر اذیتم کرد

اما واقعا باورم نمیشه دوباره رل زده باشه. شما نمیدونید چیکار میکرد که!

الان آدم بده ی قصه هم من شدم چون من کات کردم آخرش ولی درواقع مجبور بودم کات کنم. منطقم بهم اجازه نمیداد ادامه بدم

من اصلا نمیخوامش...نمیدونی چقدر اذیتم کرد اما واقعا باورم نمیشه دوباره رل زده باشه. شما نمیدونید چی ...

همون بهتر تو کشیدی کنار ...زود عاشق میشه زودم فارغ..فدای سرت ..کار خوبی کردی