2777
2789

راستش یه مدته طولانیه باشوهرم هر چی تلاش میکنیم به در بسته میخوریم

یعنی تا قدم یکی مونده به اخر میریم جلو

ولی قدم اخر همه چی خراب میشه

واقعا دیگه احساس میکنم طلسم شدیم

هر چند که به این چیزا اعتقاد نداشتم هیچ وقت اما پس چرا اینجور میشه

شما اینجور موقع ها چیکار میکنید.

خدایا آن ده که آن به

من دارم 40روز سوره بقره میخونم هرچی طلسم باشه باطل میکنه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو منی یا من توام. منم خسته شدم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من یکبار یکی برام فال گرفت ۹۰ درصد درست گفت کاملا شوکه شدم اخرش گفت یک طلسمی داری اگه میخوای به این شماره زنگ بزن فلان منم پیگیری نکردم ولی یک مشکل اساسی تو زندگیم بوجود اومده نمیدونم واقعا صحت داره یا نه🙁

همسر من همش میگه کارای من توش گره زیاده ولی تهش خوبه.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

منم اعتقادی به طلسم ندارم 

تا حالا دنبالشم نرفتم

ولی چند وقت پیش جلوی در وردی خونمون یه مشما افتاده بود توش پی پی سگ بود و یه چاقو 

گفتن طلسمه 

خدا لعنت کنه کسایی که دنبال اینجورچیزا هستن برا بدبخت کردن مردم 

منم اعتقادی به طلسم ندارم  تا حالا دنبالشم نرفتم ولی چند وقت پیش جلوی در وردی خونمون یه مشما ...

یا خدا

منم اول زندگیم چندجای خونم ناخن پیدا کردم

کسی میدونه طلسم چیه ناخن

خدایا محتاج عشق و آرامشم
7ساله ازدواج کردم همیشه خوردیم به در بسته شوهرم خواست بره دعانویس من نذاشتم میترسم جن بیاد سراغمون

شوهر من اصلا تو این کارا نیست .چند باری خودم رفتم دعانویس

خدایا محتاج عشق و آرامشم