2777
2789

قد شونم بگین

دختر من قدش95 

رنگا را کامل بلده شعرم بلده چند تایی حیوانات و با صدا کامل میدونه زبونشم یک متره

ولی هنوز هیچ کلاسی ننوشتم سه سال و یک ماهشه،اصلا به حرفم گوش نمیده امروز خودمو کشتم اسباب باریاشو جمع نکرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ورزش خوبه

یه رشته رو از الان شروع کنه و ادامه بده

نقاشیم خوبه براش

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ورزش بفرستش ماشالا انقدر انرژی تخلیه نشده دارن تو آپارتمانم که کاری نمیتونن کنن

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

نزدیک ۴دخترم قدشم یادم‌نیست 

فعلا هیچ کلاسی .مهدم نمینویسم چون شدیدا وابسته ست و اذیت میشه . اما تو فکرمه ببرمش کلاس زبان

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
من دخترم سه سال و پنج ماهشه  ببین به چی علاقه داره  من دخترم چهار سالش شد ژیمناسیک میبرم ...

ژیمناستیک میخواستم ببرم دکترش گفت قدش میسوزه ..

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞