2777
2789

چه حسی داشتید وقتی فهمیدید؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
گریه...

چرا؟؟؟؟؟ گریه از خوشحالی؟؟؟؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز عقب انداختم 

یه ماه بود اقدام بودم  

هیچی خوشحال شدم دیگه 

استرسم هم شروع شد که اگه دختر نشه چیکار کنم 

اخه سالها ارزوی دختر دار شدن داشتم 

که خدا رو شکر بهش رسیدم 

پیج 

چند روز عقب انداختم  یه ماه بود اقدام بودم   هیچی خوشحال شدم دیگه  استرسم هم شروع ...

خدا رو شکر

میعلایمش مثه پریودی بود ولی نمیشدم.دوستم گفت بارداری.بی بی بذار.گذاشتم.باردار بودم.انقد گریه کردم که بیحال شدم.شوهرم از خوشحالی دل تو دلش نبود.نذاشت سقط کنم.هیچوقت نمیبخشمش چون قول داده بود هروقت من امادگی داشتم بچه دار بشیم

عاشق خودمم...بوس بوس

تو استادیوم بودیم با شوهرمو برادر شوهرم قبلش رفتم ازمایش دادم بعد تو استادیوم همینکه بازیکنا وارد شدن زنگ زدیم گفت مثبته حالا ما گریه گریه ردیف جلوام بودیم فوتبالیستا فکر میکردن از خوشحالی دیدن اونا گریه میکنیم دست تکون میدادن وسط گریه میخندیدیم وضعی بودا😂😂😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

دو روز عادتم عقب افتاد دقیقا 12 شهریور بود رفتم یه شرکت برای گرفتن امضا صورت جلسه بعد به سرم زد تا شرکت خودمون پیاده بیام میشد 4 کیلومتر عین دیوونه ها پیاده راه میرفتم و هدفون تو گوشم بود. رسیدم جبو در آزمایشگاه تو میردامد یهو پیچیدم توش الکی آزمایش دادم گفت صبح بیا جواب بگیر مطمن بودم منفی الکی رفته بودم آخه هیچ برنامه ای برای بچه دار شدن نداشتیم. ولی غروب تو خونه که شوهرم خواب بود یه چیزی تو مخم هی میگفت برو بی بی چک بذار رفتم بی سرو صدا دستشویی باورم نمیشد دو خط باشه تا 1 ساعت تو اطاق نشسته بودم به بی بی چکه نگاه میکردم. به شوهرم حرفی نزدم صیح که جواب آزمایشمو گرفتم داشتم بال در میاوردم باورم نمیشد تا شرکت تو خیابان راه رفتم هم گریه کردم هم خندیدم (اخه من یکم وزنم بالاست و پرولاکتین خیلی بالایی دارم دکتر بهم گفته بود ممکنه بچه دار نشی اصلا)مردم چپ چپ نگام میکردم سر راهم رفتم چندتا تیکه لباس نوزادی خریدم عصرم با همونا شوهرمو سوپرایز کردم 

یه مامان خوب