2777
2789
عنوان

لعنت به بی کسی😔

771 بازدید | 37 پست

سلام دوستای گلم.

چند روزه که خانواده ۴ نفره ما همه سرما خوردیم.

امروز کمی حال خودم بهتر شده بود که حال همسرم بشدت بد شد و خیلی بی حال.

بدنبال مصرف آنتی بیوتیک  که بهش حساسیت داشته.

حالا رفته با ماشین بیرون و کنار خیابون حالش بد شده😢

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

منم حالا بسختی بچه هام رو تو خونه خوابوندم و همش دارم غصه میخورم.

هیچ کی هم نیست اینجا کمکمون کنه😔

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست_اول_خار_داره#  

عزیزم نوشتم که تو همون اول.

چیز خاصی نیست که ادامه داشته باشه.

هنوز خودم هم نمیدونم چه بلایی قراره سرمون بیاد که بگم😢

بچه ها واقعا گریم گرفت مثلا خواستم منم مثل بقیه کمی درد دل کنم دلم آروم شه اما حالم بدتر شد😢

وقتی لعنت میفرستند به کسی یا چیزی این جوابشه، یعنی بیشتر باشه اون لعنت

آهان حالا فهمیدم چی میگی.

مرسی.

نگران نباش سرما خوردگی یک دوره داره هر چقدر هم دارو مصرف کنید باید دورش بگذره ایشالا زودتر خوب شید

بله درسته الان نگرانی شدید من به خاطر همسرمه که حساسیت دارویی داره و تو خیابون حالش بد شده😢

دوستاش هم نیستن که کمکش کنن😔

بچه ها واقعا گریم گرفت مثلا خواستم منم مثل بقیه کمی درد دل کنم دلم آروم شه اما حالم بدتر شد😢

آخی عزیزم منم سرما می خورم خیلی کم حوصله می شم اگه بدتون نمی آد توی خونه عنبرنسا دود کنید تا ریشه سرما خوردگی رو از بین ببره البته بوی بد می ده ولی اثر داره

ان شالله همگی خوب بشید عزیزم. واسه سرماخوردگی انتی بیوتیک زیاد استفاده نکنید  شربت گیاهی اویشن شیرازی خیلی خوبه عطاری هم بری داروی گیاهی واسه سرماخوردگی دارن خیلی بهتره 

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
خیلی سخته توی خونه همه با هم مریض می شن مخصوصا بچها که دردسرش دو برابره بهتره برای بچهات واکسن آنفلو ...

آره همین قصد رو دارم اما میگن باید اول کاملا خوب بشی بعد واکسن بزنی.

در ضمن نمیدونم که آیا واکسن آنفولانزا در برابر همه انواع ویروسهای سرماخوردگی مقاومت ایجاد میکنه یا نه؟

آخی عزیزم منم سرما می خورم خیلی کم حوصله می شم اگه بدتون نمی آد توی خونه عنبرنسا دود کنید تا ریشه سر ...

درسته عنبر بو عفونت سرما خوردگی رو از بین میبره

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم

عزيزم غصه نخور 

خودت سعى كن غذا مقوى بخورى و دارى بخورى زودتر خوب بشى 

به بچه هات هم برس 

اگه شوهرت دوستى ،همكارى داره 

باهاش بفرست بره دكتر 

يا بچه هات و بذار پيش همسايه دو ساعت 

خودت باهاش برو 

زودى خوب ميشين 

🧿