منعروس هم داشتم خیلی شر و شیطون و البته بسیاااررررر پر سرو صدا هستن ولی دوست داشتنی ، امااااا شاه طوطی یه چیز دیگست
زندگی حد فاصل بین B و D است (تولد : birth و مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخابهای ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخابهایمان دقت کنیم ...💟
جوجشو قيمت كردن يكو نيم تا دو مليون بعدش ميترسم يا مريض شن يا بميرن چون أصلا نداشتم تا حالا
شاه طوطی خیلی قوی مریض نمیشه خیالت راحت البته اگر سالم بخری دیگه ، شرط سالم بودنش صاف بون پر و بالش وبدون هیچ پر کنی و دور چشماش سفید باشه بچست وتربیتش راحت تره ولی از هر طوطی دیگه ای بهتر وقوی تر ودوست داشتنی تر ، شاه طوطی منوکه دزدین ازم 😢
زندگی حد فاصل بین B و D است (تولد : birth و مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخابهای ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخابهایمان دقت کنیم ...💟
من یه مینا داشتم کلی حرف میزدو همش اسممو صدا میکرد...بعد یه مدت نمیدونم چرا وحشی شد همش جیغ جیغ میکرد شوهرم بردش قهوه خونه داشت اونموقع اونجا مرد بیچاره😢😢
بابام هم ی جفت عروس داره ک تخم میزارن من یکی از جوجه هاش گرفتم خودم بزرگ کردم ... ی جوجه ۲ ماه بگیری خوبه ..زود دستی میشه ..
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)