2777
2789
يني نر باشه حرف نميزنه چون به نظرم نر شيطون تره نظرم بود نر بخرم

ببخشید نر اشتباه گفتم تو فکر طوطی خودم بودم گفتم ماده خخخخخ ، اکثر پرنده فروشا نظرشون اینه ک پرنده نر زودتر میحرفه ، پایه و اساسی نداره بر اثر تجربه میگن

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊

طوطی میخوای بخری شاه طوطی بخر 

من‌عروس هم داشتم‌ خیلی شر و شیطون و البته بسیاااررررر پر سرو صدا هستن ولی دوست داشتنی ، امااااا شاه طوطی یه چیز دیگست 

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طوطی میخوای بخری شاه طوطی بخر  من‌عروس هم داشتم‌ خیلی شر و شیطون و البته بسیاااررررر پر سرو صد ...

جوجشو قيمت كردن يكو نيم تا دو مليون بعدش ميترسم يا مريض شن يا بميرن چون أصلا نداشتم تا حالا

جوجشو قيمت كردن يكو نيم تا دو مليون بعدش ميترسم يا مريض شن يا بميرن چون أصلا نداشتم تا حالا

شاه طوطی خیلی قوی مریض نمیشه خیالت راحت البته اگر سالم بخری دیگه ، شرط سالم‌ بودنش صاف بون پر و‌ بالش وبدون هیچ پر کنی و دور چشماش سفید باشه بچست و‌تربیتش راحت تره ولی از هر طوطی دیگه ای‌ بهتر و‌قوی تر و‌دوست داشتنی تر ، شاه طوطی منو‌که دزدین ازم 😢

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟

من هم عروس دارم هم کاسکو ..

بابام هم ی جفت عروس داره ک تخم میزارن ‌من یکی از جوجه هاش گرفتم خودم بزرگ کردم ... ی جوجه ۲ ماه بگیری خوبه ..زود دستی میشه ..

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)